Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Friss házasként elvárnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss házasként elvárnátok a másiktól, hogy kettesben töltsétek Szentestét, ha nagyon rosszban lennétek a házastársatok családjával?

Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
Natessék még van itt egy apáca is :)
2015. nov. 1. 21:13
 12/24 A kérdező kommentje:
Nekem fura, hogy csak kettesben leszünk. Imádom a férjemet, de ez így rossz. Ráadásul az én vonalamról a család kedves, normális, de a férjem részéről állandó a feszültség, veszekedések, kiabálás, káromkodás. Én annak a híve lennék, hogy legyen mindenki együtt, de így... A tavalyi volt az első velük töltött Karácsonyom, és az eddig legrosszabb. :(
2015. nov. 1. 22:08
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk Szenteste kettesben es masnap csalad. A szuleivel jo viszonyban vagyok a sogornommel kevesbe, de ettol fuggetlenul ez nem tart vissza attol h jol erzzem magam:-))Ha erdekelne h masok mit gindolnak es mondanak rolam az eletben nem lepnek ki a hazbol:-))
2015. nov. 1. 22:19
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd, ha lesz gyereketek szerintem nem lesz furcsa. Mi alig várjuk, hogy kettesben töltsünk egy szép, meghitt estét. Első karácsonyfánk, gyertyafény, kellemes zene, finom ételek, forralt bor meghitt beszélgetés, szeretet. Mi kell ennél több? Ez a kettőtök kapcsolatát is erősíti egyébként. Persze nincs jogom beleszólni. Ha valamelyikőtök családjával akartok ünnepelni, azt is lehet.
2015. nov. 1. 22:56
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen, sose voltam még házas, de ha ennyien írjátok, tényleg ez lehet a normális. Köszönöm a válaszokat. :)
2015. nov. 1. 23:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Friss házasként nekem alap, hogy a szentestét mi töltjük együtt, mert most már mi alkotjuk a szűk családot... függetlenül attól, milyen viszonyban vagyunk anyukákkal, apukákkal... hozzájuk lehet menni karácsony napján, másnapján is.
2015. nov. 2. 00:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a rossz viszony miatt várnám el, hanem azért, mert házasként már az embernek az az elsődleges családja, a szülők már a másodlagos, amire ott a 25-26-a. De ha te ennyire nem vagy jóban a házastársad családjával, akkor karácsony 1-2.napján sem lesz jobb. Gondolom azért az elvárt, hogy velük is töltsetek időt nem?
2015. nov. 2. 10:01
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezt nektek kell személyesen eldönteni. Mi alapvetően úgy állunk hozzá, hogy a Szenteste a miénk, de ettől még lehet a családdal is tölteni. Az utóbbi években felváltva töltöttük egymás családjánál, de mi szívesen megyünk. Ha a férjem nem szívesen jönne, akkor nem mennék, és kettesben töltenénk a Szentestét.
2015. nov. 2. 11:06
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szentestét mindég csak ketten toltottuk. Es ezt anyósék is elfogadták. Majd másnap mentunk csak családolni. Most már 4-en toltjuk a szentestét :)
2015. nov. 2. 14:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet mindenki együtt, mert az én szüleim az ő szüleivel nem fognak együtt ünnepelni. De ha mégis, akkor odajönnek a testvéreim is a házastársaikkal, meg azoknak a szüleivel mert ugye mindenki együtt kell legyen...
2015. nov. 3. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!