Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak meg az emberek?
3: Igen, ez így van.
De ez nem függ össze kozvetlenül a házassággal.
Hogy mások miért teszik, az az ő dolguk, nem érint. Magánügy.
Mi azért házasodtuk össze, mert úgy éreztük /érezzük most is, hogy megtaláltuk egymásban az igazit, a lelki társat, az őszinte tiszta mélyről jövő szerelmet, és szerettünk volna egymás hivatalos hozzátartozóivá válni. Ezt pedig egy szűk körű esküvővel ünnepeltük meg a családunk és a barátaink körében, megspékelve egy ebéddel, tortákkal. Mi úgy éreztük, és érezzük, hogy a szerelmünk nem mindennapi. Az egymásra találásunk sem volt túl szokványos, sok véletlenen múlt a dolog. Szerintünk egymásnak teremtettek minket, és ez örökké fog tartani.
Úgy nem lehet hozzáállni, hogy úgyis szakítás, megcsalás lesz, vagy megunják egymást az emberek. Nyilván ez is megesik, azok a párok egyszerűen nem voltak egymáshoz valók. Rosszul választottak stb. Csak mert ilyenek is vannak, attól még NEM MINDEN kapcsolat lesz ilyen.
Az én korábbi párkapcsolataim elég szerencsétlenül alakultak, vagy csúnya vége lett, vagy alig tartott pár hétig. Szerelmes sem voltam korábban. A férjem pedig rengeteget volt egyedül.
Sokkal boldogabbak vagyunk azóta, hogy együtt vagyunk. Örömmel tölt el, hogy nem az üres ágyba fekszünk be, ha valami van, meghallgatjuk egymást, soha nem vagyunk magányosak, mindig igyekszünk meglepni egymást személyes apróságokkal, amit a másik szeret. Kis figyelmességek. A szexuális életünk is eszméletlen jó:)
Persze vannak közös programjaink kettesben, és eljárunk barátokkal is, van mindkettőnknek hobbija: külön külön, és közös is.
Én ezt az életet nevezem igazi boldogságnak. Amikor van kivel megosztani.
Ha valaki ettől inkább rosszul érzi magát, akkor legyen egyedül. Nem kötelező sem párkapcsolatban élni, sem megházasodni. Még gyereket vállalni sem kell. Mindenki úgy éljen ahogy neki jó.
29/N, 26/F
10-es szívemből szóltál.
25-N (házas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!