Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok! Gyerek mellett milyen házimunkát csináltok napközben és a férjetek miben segít?
Figyelt kérdés
14 hónapos a kislányunk, 14 hónapja minden éjjel még min. 4-5 kell éjjel sajnos, így nagyon keveset alszok..Minden nap megfőzök, a babának külön főzök, minden második nap porszívózok ÷ felmosok és port törlök..minden hétvégén süteményt készítek amit a nagyszülőknek és a dédiéknek csinálom + nekünk..a baba körüli teendő mind rám hárul ( etetés, pelenkázás, fürdetés) ...a párom feladata itthon a reggeli és vacsora készítése ( mosogatás nélkül ) és néha kidobja a szemetet..egy este mondtam neki hogy kifáradtam erre azt kérdezte hogy miben ? Szerintetek ez kevés amit én csinálok?2015. okt. 19. 13:17
11/11 anonim válasza:
Porallergiára a porszívózásnál sokkal fontosabb volt a légszűrő. A porszívó csak ideiglenes megoldás, a légszűrő viszont egész nap mehet. Minél nagyobb méretű a légszűrő, annál jobb, mert egy nagy doboz halk fokozaton is gyorsan átszűri a szoba levegőjét. Legelőször is ki kell dobni a padlószőnyeget, szőnyeget és minden porfogót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!