Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Siker, a privát életben is?
nekem eléggé összejöttek a dolgok,remek sokat fizető vállalkozás,szép és kellemes természetű barátnő,gyönyörű lakás,kocsi,külföldi nyaralás...
aztán jött 2008 a válság.
és az általam forgalmazott termékek pont egy olyan résbe estek,amin inkább elkezdtek spórolni a lecsövesedett,lenullázódott emberek,ezért a bevetélem elkezdett apadni és apadni,a boltjaim csődbe mentek,az alkalmazottaimat el kellett küldenem csak egy boltom maradt meg amit én csinálok mert alkalmazottra már nem telik és jelenleg a régi pénzem 10% sem keresem vele,pedig most már van egy gyerkőcöm is.
visszatekintve én nem baltáztam el semmit,mert 10en évig elég jól ment és nem is ba-sztam el a pénzt.
inkább szomorú ez,hogy ilyen szintű lett a csórósága az embereknek,hogy a kaján és a rezsin kívül másra nem is költenek szinte mert már nem tehetik meg.
és hogy pozitív legyen a vége:)
az asszonykám ugyanúgy vagy talán még jobban szeret sikertelenül és pénztelenül,mint amikor milliomos sikeres vállalkozó voltam.
Hát, pedig megtehetnék, csak összefogás kellene, de hát dühöngeni és egymást bántani könnyebb, a magyar ember ezekben világelső....
Én buta fejjel felmondtam a jól fizető állásom hogy a párom közelében legyek, volt némi mélyrepülés, de most felfelé tartok a ranglétrán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!