Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az emberek hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az emberek hány %-a alapit családot az igazij ával?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
40-50%
2015. okt. 16. 23:53
 2/8 A kérdező kommentje:
elnézést a félregépelt karakterekért
2015. okt. 17. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
10-15%
2015. okt. 17. 03:26
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Igazi nincs nem letezik

Van ket szerelmrs ember aki megtanul turelemmel tolerantiaval egymashoz alkalmazkodni es egymasra figyelni.

Dolgoznak a kapcsolat in egesz eletukben es egyik a masik reszeve valik.

Az igazi meseje kiralyfi feher paripan

2015. okt. 17. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:

4: szerintem ezt mindenki tudja, és igazi alatt azt értjük, akivel működik a dolog. Mert te hiába vagy toleráns és szeretettel teli, ha a másik nem az...

Szerintem is max. 10-20%. Ha az ismerettségi körömön végignézek. Sokan nem vallják be, inkább csak szenvednek, de messziről látszik, hogy nem boldogok. De úgy vannak vele, hogy ennél jobb úgy sincs...

2015. okt. 17. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Felül értékeltétek a dolgokat nagyon! Kezdjük azzal hogy a házasságok fele válással végződik. Már kapásból 50% alatt járunk. A maradék 80 százaléka csak benne marad egy rossz kapcsolatban mert nem mer kilépni a megszokottból. Ami ebből marad még ott sem tökéletes minden bár náluk legalább nem merül fel a válás gondolata. De őket sem nevezhetjük úgy hogy az igazijával van együtt. A legvégén maradnak akik valóban az igazival jöttek össze kb 1% ra saccolnám de inkább 0,5% vagy még kevesebb lehet valójában.

Mondjuk én sem úgy nevezném hogy igazi nagy ő, inkább azt mondanám az a jó ha két hasonló belső tulajdonságokkal rendelkező ember kerül össze, akik még kompromisszumokat is képesek kötni ha szükséges.

2015. okt. 17. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:

A hazassag a jo hazassag kemeny munka minden nap dolgozni kell rajta.

Nem megy magamtol

Amit bele teszel csak azt veheted ki egy hazassagbol.

Ha ket ember hasonlo akkor konnyebb beletenni es a szerelem segit.

Rossz hazassagban ucsorogni buta dolog nem ucsorogni kell hanem megjavitani.

Sok ember sajat magat unja meg ezert rossz a hazassaga.

2015. okt. 18. 08:57
 8/8 anonim ***** válasza:
10-20% szerintem. Sajnos sokan megalkudnak, és bent maradnak egy nem az igazi, de jobb mintha egyedül lennék kapcsolatban. Fene tudja, én inkább egyedül lettem volna, mint igazi érzelmek nélküli kapcsolatban élethosszig.
2015. okt. 19. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!