Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házastársaddal lennél egy szobában vagy maradnál külön a hobbidnál?
Férjem sokat néz TV-t, azon nőtt fel. Nálunk nem volt szokás az egész nap való TV nézés, nem háttérzajnak kapcsoltuk be, csak ha néztük.
A mai napig sokat tévézik a férjem, hétköznap 3-4 órahosszat, hétvégén 8-10 órahosszát. Előfordul, hogy közben laptopról netezik vagy valamit válogat, ruhát hajtogat, növényeket gondoz közben, reklám alatt pedig csinálja a dolgát.
Én inkább olvasni szeretek, regényeket, szakkönyveket és újságokat egyaránt szoktam. Eddig a szobában olvastam, de rájöttem, akkor vannak napok, amikor alig vagyunk együtt (néha én is megnézek vele azért egy-két műsort).
Szerintetek menjek ki hozzá a nappaliba és ott olvassak? Akkor legalább szólunk egymáshoz. Vagy hagyjam egyedül is azért?
Én ha könyvet olvasok, akkor nem beszélgetek közben, mert a könyvre figyelek.
Egyébként a szüleim egész nap képesek híradócsatornát nézni.
Tégy úgy, ahogy gondolod, nem tudom, beszéltetek-e már erről.
Én ezt nem bírom így.Hasonló a férjem,de ő a tévé mellett,állandóan vagy laptop vagy tablet vagy telefon.Hazajön 2 mondattal elintéz,utána elvonul a másik szobába.A kisfiam is sokszor hiába hívja játszani.Gondolkodom a váláson.
Ha neked így jó,hogy mást csináltok,akkor mindegy,hogy egy szobában vagy külôn.
Nem kell mindig egymás seggében lenni. Ha nem zavar a tv akkor olvass vele egy szobában. Ha viszont már úgy érzed elhanyagol, beszélj vele.
Mi úgy szoktuk, hogy a férjemet ideengedem a laptophoz a kanapéra, amikor olvasni akarok, és amikor reggeli, ebéd vagy vacsi van, akkor én nézem itt az épp aktuális sorozatot amit elkezdtem. Mostanság épp Smallville-t nézek pl. Amikor sorozatot nézek akkor vagy nézi velem, vagy a tableten nézi az animéit. Vagy épp ő olvas, mert ő is szokott. De köztünk nincs elhanyagolás. Ja és a férjem fülhallgatóval nézi a dolgait mert ha olvasok, nekem csend kell. Viszont máshová nem tudok menni olvasni.
Parom telefonon biliardozik em olvasok/telefonozok.... nem szereto ha "zavarom" közben. ..
De 1 szobaban vagyunk neha 1-2 szot beszelunk de szerencsére mek romlott a kapcsolatunk. Csak este jatszik 1 2 3 orat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!