Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg nem illik/nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem illik/nem szabad házasodnunk?

Figyelt kérdés
Minden álmom volt kislány korom óta szép fehér menyasszonyi ruhában férjhez menni. A párommal lassan 8 éve vagyunk együtt (nekem ő volt az első) és van egy másfél éves kislányunk is, 24 évesek vagyunk! A párom mamája szerint leégetném magam ha férjhez mennék menyasszonyi ruhában, mivel már van egy gyerekünk... A mamája szerint vegyek fel egy ünneplőinget és egy fekete szoknyát és ketten mennyünk be összeházasodni, most komolyan ennyivel intézzük el? Félre ne értsetek nem akarok nagy pucparádét, de egy szép menyasszonyi ruha fátyol nélkül, tényleg szégyelni való lenne? Én úgy fogom fel ezt az egészet hogy basszus szeretjük egymást tini korunk óta akkor miért ne mehetnék szép ruhában férjhez? azért mert van egy kislányunk?? :( Inkább akkor férjhez sem megyek, nem értem miért kötözködik a párom családja :( Szerintetek tényleg gáz lenne egy kisebb lagzi szép menyasszonyi ruhában?

#szégyen #gyerek után esküvő
2015. okt. 9. 00:22
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem tudok lemondani a hófehér hercegnős ruháról :( Ha már férjhez megyek akkor abban szeretnék amiben tényleg gyönyörűnek érzem magam... a kislányomon is gondolkozom hogy lehetne a koszorúslányom :D A mama régi felfogású neki mind1 hogy milyen színű csak ne legyen menyasszonyi ruha.. szóval nem lesz megegyezés ilyen téren! Ő már azt is mondta hogy öreg ő úgy sem jön el, sőt lehet addigra ő már nem is él... ( jövő nyáron) Persze ez csak kötözködés mivel hogy 64 éves és eléggé jól tartja magát! Szeretjük egymást, meg is becsüljük egymást ráadásul mindent mi fizetünk, szóval én fogom eldönteni hogy mit veszek fel :) Köszönöm a biztató szavakat mindenkinek :)
2015. okt. 11. 22:16
 22/28 anonim ***** válasza:

és aki terhesen megy férjhez?

hányan viselnének fehéret ha a szüzesség lenne a kitétel? 1000/1!

majd lenyugszik, vagy nem kell meghívni

2015. okt. 12. 09:00
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell lemondanod a hófehér hercegnős ruháról. Az esküvő a ti nagy napotok, úgy öltözzetek fel, ahogy nektek jól esik, ne mások (főleg az idő, régimódi nénik) véleményével foglalkozzatok.

A mi esküvőnkön is 1,5 éves volt a kisfiunk. Gyönyörű, pezsgőszínű uszályos ruhám volt, (csak azért nem hófehér, mert az nem állt annyira jól). Viszont a váltóruhám (kellett az uszály miatt), igazi fehér habcsók ruha volt. Engem nem szólt meg senki, mondjuk nem is érdekelt volna. Szerintem nagyon szép esküvőnk és lagzink volt.

2015. okt. 12. 13:36
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem kell a huhogó öregasszonyokra hallgatni.

Én úgy mentem hozzá a páromhoz, hogy egy korábbi kapcsolatomból már volt egy 8 éves gyerekem, akit akkor már 4 éve közösen neveltünk. Ja, és másfél éve próbálkoztunk a kistesóval, és természetesen pont akkor, amikor az időpontot lefixáltuk, kiderült, hogy végre sikerült :)

De ez engem egyáltalán nem gátolt meg abban, hogy fehér ruhában menjek férjhez. Habos-babos, hercegnős ruhát sosem akartam, nem az én stílusom, de fehér volt rajtam, térd alatt érő, rockabilly stílusú ruha. Egyikünk családjában sem volt olyan, aki egy picit is megütközött volna ezen. Volt rendes esküvőnk, lagzink is. Miért ne lett volna?

2015. okt. 17. 15:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Ja, és ha lányom lett volna, koszorúslány lett volna. Mivel fiam van, ő vitte a gyűrűt :) Szerintem tök menő volt :D
2015. okt. 17. 15:39
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván azért mondja, mert hagyományosan a fehér menyasszonyi ruha fátyollal a tisztaságot, szüzességet jelképezi. Az erkölcs pár év alatt rengeteget változott, és ma már kevés olyan menyasszonyt találni, aki szűzen megy férjhez. Az, hogy van gyereked, igazából csak nyilvánvalóvá teszi azt, amit amúgy is mindenki tud: esküvő előtt együtt éltetek.

Egyébként, ha kevesebben is, de azért ma is vannak olyanok, akiknek fontos a házasság előtti tisztaság. Én is azok közé tartozok, aki szűzen ment férjhez (a férjem szintén szűz volt), és én nem tudtam volna fehér ruhát fátyollal felvenni, ha ez nem így lett volna. De nyilván nekem mást jelképez a fehér ruha, mint neked.

2015. okt. 20. 14:44
 27/28 A kérdező kommentje:
Náluk is fontos elméletben... de gyakorlatban a családban minden nő félrekefél a mai napig is... persze ők nincsenek megszólva mert ugye rokonok! Szóval én aki tiszteli megbecsüli a férjét ráadásul ő volt az első számomra, megérdemlem azt a fehér hercegnős ruhát... főleg hogy mindent mi fizetünk, így nem érdekel.. A lényeg hogy a párom is velem ért egyet, és boldogok vagyunk. Nem fogok már kattogni azon hogy mit szól hozzá a kedves mama, semmi rosszat nem tud rám kitalálni ezért van a hiszti! Mindenki szemében nyalizik aztán meg szidja az illetőt szóval...
2015. okt. 25. 00:57
 28/28 anonim ***** válasza:

Volt osztálytársam-aki doktornő egy megyei kórházban- előbb szült egy kisbabát, és utána ment férjhez a szerelméhez, talpig fehérben.

Egyébként manapság már nagy pocakkal sem gáz a fehér ruha.

2015. nov. 6. 13:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!