Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg nem illik/nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem illik/nem szabad házasodnunk?

Figyelt kérdés
Minden álmom volt kislány korom óta szép fehér menyasszonyi ruhában férjhez menni. A párommal lassan 8 éve vagyunk együtt (nekem ő volt az első) és van egy másfél éves kislányunk is, 24 évesek vagyunk! A párom mamája szerint leégetném magam ha férjhez mennék menyasszonyi ruhában, mivel már van egy gyerekünk... A mamája szerint vegyek fel egy ünneplőinget és egy fekete szoknyát és ketten mennyünk be összeházasodni, most komolyan ennyivel intézzük el? Félre ne értsetek nem akarok nagy pucparádét, de egy szép menyasszonyi ruha fátyol nélkül, tényleg szégyelni való lenne? Én úgy fogom fel ezt az egészet hogy basszus szeretjük egymást tini korunk óta akkor miért ne mehetnék szép ruhában férjhez? azért mert van egy kislányunk?? :( Inkább akkor férjhez sem megyek, nem értem miért kötözködik a párom családja :( Szerintetek tényleg gáz lenne egy kisebb lagzi szép menyasszonyi ruhában?

#szégyen #gyerek után esküvő
2015. okt. 9. 00:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
az anyósod hülye. jó esetben ez a legnagyobb baja veled, mondjuk ennyi év után csak kiderült volna, hogyha más is van. Szerintem a párodnak kellene a sarkára állnia és megbeszélni ezt vele. (remélhetőleg olyan, aki képes erre) az egyébként jó ötlet amit már írt valaki, hogy ne hófehér legyen a ruhád, hanem valami átmenet. Így legalább azt érezné az anyósod, hogy az ő véleményét is figyelembe vették. Egyébként szerintem sokkal jobb amit ti csináltatok, hogy sok évnyi jól működő párkapcsolat után házasodtok össze, minthogy fiatalon elvett volna aztán kitudja meddig tart. Csak egy régimódi korlátolt gondolkodású embernek ez nehezen emészthető.
2015. okt. 9. 10:53
 12/28 anonim ***** válasza:

most nem azért de kinek az esküvője lesz ??

a tietek ?

akkor pont nem érdekelje mit mondanak mások ...

nyugodtan menj férjhez abban amiben szeretnél nem kell h ők "engedélyt" adjanak valamire is

én 3 gyerekkel és egy válással a hátam mögött esküdtem fehér menyasszonyi ruhában ...

2015. okt. 9. 11:50
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem gáz a rendes menyasszonyi ruha, amíg valami szolidabb stílusú, tehát nem ilyen tüll meg fodorköltemény, uszállyal stb. Keress egy kicsit egyszerűbb vonalú, elegánsabb menyasszonyi ruhát, és esetleg hófehér helyett kérd törtfehér színben.
2015. okt. 9. 15:29
 14/28 anonim ***** válasza:

Van aki a harmadik, negyedik esküvőjét is fehér puccparádés ruhában tartja, te miért ne tehetnéd az elsőnél?

Egy csomóan gyerek után esküsznek, sőt általában az "örömgyerek" (örömszülő analógián :D) viszi a gyűrűt ilyenkor szertartáson.

Nyugodtan húzz fehéret, az anyóson kívül senki nem fogja gáznak tartani. Legalább tuti nem fognak találgatni, hogy csak terhesség miatt vesz el a párod (nálunk ez volt a kérdés, mikor bejelentettük, hogy házasodunk) :)

2015. okt. 9. 16:16
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha le tudsz mondani a hofeherrol, a kremszinu / vajszinu jo kompromisszum lehet.
2015. okt. 9. 16:23
 16/28 anonim ***** válasza:
67%

Gyerek mellett a fehér ruha tényleg hm... érdekes választás. Miért nem gyerekvállalás előtt házasodtatok? Vagy csak úgy akart elvenni a van gyerek?

De a te dolgod. Úgy házasodsz, és abban amiben akarsz.

2015. okt. 9. 19:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

A Te esküvőd,azt veszel fel,amit szeretnél.

Barátnőm 39 évesen ment férjhez,5 éves kisfiuk van,és vágyott a fehér ruhára,senki nem szólta meg.20 fős esküvő volt,templomi szertartással is.

2015. okt. 9. 22:04
 18/28 anonim ***** válasza:
47%
Simán mennék hófehérben, hadd üsse a guta a kedves mamát :D
2015. okt. 11. 05:14
 19/28 anonim ***** válasza:
44%

Talán ha előbb házasság lett volna és csak utána gyerek, akkor nem lenne kérdés...

Amúgy válassz egy krémszínű vagy törtfehér ruhát és máris jobb, mintha hófehér ruhában lennél.

2015. okt. 11. 09:36
 20/28 anonim ***** válasza:

Hát én az esküvőm (egy évvel korábban) kitűzött napján istenesen gömbölyödtem, ha érted a célzást...

Pont rám tudta alakítani a szalonos. :D

Kakkantani rá! Az öt éves lányom büszke, hogy ott volt az esküvőnkön, mégha csak bőrbe kötve is. :)

2015. okt. 11. 09:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!