Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem illik/nem szabad házasodnunk?
most nem azért de kinek az esküvője lesz ??
a tietek ?
akkor pont nem érdekelje mit mondanak mások ...
nyugodtan menj férjhez abban amiben szeretnél nem kell h ők "engedélyt" adjanak valamire is
én 3 gyerekkel és egy válással a hátam mögött esküdtem fehér menyasszonyi ruhában ...
Van aki a harmadik, negyedik esküvőjét is fehér puccparádés ruhában tartja, te miért ne tehetnéd az elsőnél?
Egy csomóan gyerek után esküsznek, sőt általában az "örömgyerek" (örömszülő analógián :D) viszi a gyűrűt ilyenkor szertartáson.
Nyugodtan húzz fehéret, az anyóson kívül senki nem fogja gáznak tartani. Legalább tuti nem fognak találgatni, hogy csak terhesség miatt vesz el a párod (nálunk ez volt a kérdés, mikor bejelentettük, hogy házasodunk) :)
Gyerek mellett a fehér ruha tényleg hm... érdekes választás. Miért nem gyerekvállalás előtt házasodtatok? Vagy csak úgy akart elvenni a van gyerek?
De a te dolgod. Úgy házasodsz, és abban amiben akarsz.
A Te esküvőd,azt veszel fel,amit szeretnél.
Barátnőm 39 évesen ment férjhez,5 éves kisfiuk van,és vágyott a fehér ruhára,senki nem szólta meg.20 fős esküvő volt,templomi szertartással is.
Talán ha előbb házasság lett volna és csak utána gyerek, akkor nem lenne kérdés...
Amúgy válassz egy krémszínű vagy törtfehér ruhát és máris jobb, mintha hófehér ruhában lennél.
Hát én az esküvőm (egy évvel korábban) kitűzött napján istenesen gömbölyödtem, ha érted a célzást...
Pont rám tudta alakítani a szalonos. :D
Kakkantani rá! Az öt éves lányom büszke, hogy ott volt az esküvőnkön, mégha csak bőrbe kötve is. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!