Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet 1 emberrel én úgy egy életet hogy boldogan?
,,boldogan eltek mig meg nem haltak,,
Tudod egy hazassagbol annyit veszel ki amennyit beleraktal
Egy hazassag egy kert gondozni ontozni kell foglalkozni vele kulonben elszarad elgazosodik.
Ket gyarlo ember osszekerul es egymastol varjak a boldogsagot
Pedig a boldogsagot magadnak kell megteremtened es ebbol adhatsz a parodnak.
25 evvel ezelott elhataroztuk osszehazasodunk orokre
es ez volt a lenyeg hogy barmi tortenjen ott legyen az igeret sulya orokre.
Voltak nagyon rossz hetek napok idoszakok de dolgoztunk kemenyen rajta megoldottunk mindent.
Soha nem adtuk fel
jott kisertes betegseg unalom penzgondok szulesek siro beteg gyerekek stb stb
az igeret maradt mi ketten egy csapat vagyunk es mindent atveszelunk megbocsajtunk mert ennyire ertekes a hazassagunk.
Jott harmadik kiserteni de osszefogva ez is elmult elment es mi maradt7unk
Ma mar egymas reszei vagyunk a ferjem mint a jobb labam vagy bal kezem
Nagyon remélem, mert mi így tervezünk a férjemmel.
Az idén ünnepeltük megismerkedésünk 20. évfordulóját. Ebből nagyjából 18-at együtt éltünk, az idén 13 éves házasok voltunk.
Nyilván nem egyvégtében fenékig méznyalás az életünk, de ha arra gondolok, boldog vagyok-e, akkor határozottan igennel tudok válaszolni magamnak. Na, nem minden percben, de egy évben legalább 300 napot. A maradék boldogtalanságának 90%-át sem a férjem okozza.
Mitől vagyok boldog? Fogalmam sincs. Szeretjük és becsüljük egymást, szeretjük a kisgyerekünket és néha nagyon ordítozunk egymással (mindannyiunknak van egy vehemens természete), aztán jóóól kibékülünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!