Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vajon? Jól teszi, hogy nem megy orvoshoz?
Babát szeretnénk a férjemmel, de nem jön össze, ezért április óta kivizsgálásokra járok. Több orvos említette, hogy a Férjemnek is kellenek vizsgálatok, de nem hajlandó elmenni rájuk, mondván semmi baja. Engem ez azért bánt, mert április óta egy csomó pénzem elment orvosokra, fájdalmas vizsgálatokon estem át. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, diétázok, de nem kapok ebben sem támogatást Tőle.
Úgy érzem, hogy ha én ilyen ,,procedúrákon" megyek át, akkor egy sima spermavizsgálat nem nagy ,,kérés". Ő még jobban akarna babát, mint én...emiatt pláne értetlenkedek....
Mit csináljak?
Követelni, fenyegetőzni nem fogok. Egyszerűen csak szeretném észérvekkel meggyőzni.
persze ő egészséges és még sincs baba?
szerintem csak fél attól, hogy kiderül valami...
22F
Mond meg neki, hogy nem szeretnél további fájdalmas, drága, időrabló vizsgálatokra járni esetleg feleslegesen, mert ő baszik elmenni egy spermavizsgálatra.
Azt egyébként felajánlhatod, hogy te beszállítod a mintavétel eredményét, akkor nem kell másodszorra mennie, és ott helyben kínos helyzetbe kerülnie.
7: voltam már ilyenen nem egyszer, szállítottam is. A mérést ők maguk is úgy kezdik, hogy állni hagyják...
Nyilván nem egész nap kell cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!