Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan nőtől, aki háztartásbeli, elvárható, hogy főzzön, takarítson?
Figyelt kérdés
Én voltam főállású anya.
Akkoriban én is naponta friss ételt főztem, a férjemet is mindig gőzölgő vacsora várta.
Viszont, mióta újra dolgozok, a családban senki sem várja el tőlem, hogy naponta főzzek.
Egy régi ismerősöm, háztartásbeli nőként él már nagyon régóta.Talán 4-5 évet dolgozott egész életében.
Viszont, amikor mondtam neki, hogy szerintem az a helyes, hogy egy háztartásbeli nő mindennap friss étellel várja a családtagokat, kiakadt.
Azt mondta "ő aztán nem fog egész nap a tűzhely mellett görnyedni".
Pedig, amelyik nő háztartásbeli, neki az a dolga.Szerintem a családtagjai simán elvárhatják tőle , hogy mindennap friss ételt főzzön.
2015. aug. 28. 20:52
11/12 anonim válasza:
Miért kellene mindennap friss étel?? Én mindig 2 napra főzök,és nem azért,hogy ne álljak a tűzhely előtt mindennap(szeretek főzni,úgyhogy ez nem lenne akadály) hanem mert így szoktuk meg.Nem is tudok sztem egy étkezéses adagot főzni :D
12/12 anonim válasza:
1# A háztartásbeli is eltartott,az eltartott meg háztartásbeli,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!