Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha a férjeteknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a férjeteknél a volt feleségéről találnátok egy félmeztelen illetve közös képeket?

Figyelt kérdés

Megtaláltam a régi képeket egy adat tárolón amit rejteget már 7 éve. Az én meztelen fotóim is rajta vannak. Titkolta előlem, mert olyan helyen találtam meg ahol nem számithatott rá.

Ő még nem tudja, h megtaláltam. Ti mit tennétek a helyembe?

Szólnátok, kérdőre vonnátok? Vagy titokban kitörölnétek a képeket?

2015. aug. 10. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

Ugyan, valószínűleg csak eltette, s már jóideje rájuk se nézett. Vagy töröld ki, vagy hagyd békén.

Esetleg frissítheted saját képekkel :D.

2015. aug. 10. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem a meztelenség nem egy abbormális állapot. Vagy ti mind ruhába, belőtt hajjal jötetek a világra? :)
2015. aug. 10. 19:09
 13/18 Bence_ ***** válasza:
26%

Első huzását valószínűleg válással honorálnám.

Ha jól értem akkor egy offline tárolón van. Élete része, kép a fejében is van, sőt még dugtak is.

Beszélj vele erről és tárjátok fel neked ez miért rossz.

2015. aug. 10. 21:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Bence ne haragudj de te nagyon buta vagy. Ez itt a felnött parkapcsolatok... Rossz kategoriaban vagy.
2015. aug. 11. 08:00
 15/18 Bence_ ***** válasza:
41%

Tisztában vagyok vele.

Akkor is így látom, hogy az embernek van múltja.

Gondolom este megbeszéltétek. Mit mondott?

2015. aug. 11. 18:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Visszaraktam oda ahol talaltam. Nem erdekel. Ha neki annyira fontos hogy örizgeti akkor tegye. A fejebol ugysem tudom kitorolni. Ha o megtartotta akkor biztos nem tudta elfelejteni ot meg mindig. Nekem nincs volt ferj. De a volt barataimrol nincs egy kepem sem. Mert mar nem jelent semmit.
2015. aug. 12. 08:17
 17/18 Bence_ ***** válasza:
36%
Szembe nézni avval, hogy vajon mit hiányol ebben a kapcsolatban ami miatt megtartotta azt a képet?
2015. aug. 12. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, hogy ezt írod, a volt barátaidról sincs képed. A férjem a mai napig jóban maradt a korábbi barátnőivel és teljesen korrekten ezt még akkor elmondta nekem amikor összejöttünk. Néha meghív egyik-másik minket szülinapi buliba, ismerem az ő szerelmeiket. Lehet így is. Én semmilyen formában nem tartom a kapcsolatot a korábbi párjaimmal, de azért én igenis úgy érzem, egy fontos állomás volt az életemben mindegyik. Ha mst nem azért mert az első nagy szerelem volt, vagy egy klassz nyaralás..hasonlók. Nemnézegetem a képeiket, meztelent soha nem is csináltunk, de vhol azok is hányódnak egyegy cd-n, régi fotóalbumban..Figyu, nem fából vagyunk, a múlt is az életünk része.
2015. aug. 12. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!