Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túl sokat várok el a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várok el a férjemtől? Egy dolgozó családapa mennyi időt szokott a családjával, gyermekeivel tölteni?

Figyelt kérdés

3 gyermekünk van. A férjem eleinte sokat foglalkozott velük, de mióta már önálló akaratuk van, egyre kevésbé tud velük mit kezdeni. Szombaton megkértem, hogy foglalkozzon a két nagyobbal (6 és 3 évesek). Leült velük játszani és kb 10 perc után közölte, hogy neki ebből elege van, ezeknek a gyerekeknek semmi nem jó, ő megy pihenni. Nem ez az első ilyen eset. Hétköznap jóformán nem is találkoznak, hétvégén, meg besokall 10 perctől.

Megpróbáltam vele megbeszélni, hogy mi a baja, de lerázott annyival, hogy semmi, csak fáradt és nincs idege a nyavalygásukat hallgatni. Szerinte én nem vagyok elég megértő, mert a heti munka után neki kijár a pihenés.

Régebben nem ilyen volt és nem is ezt beszéltük meg.

Mit csinálok rosszul? Mit csináljak másként?

2015. aug. 10. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy mire számított mégis a férjed, hogy majd te megszülöd, neveled a gyerekeket, és neki semmi dolga nem lesz velük soha? Minek az ilyennek család??? Sose értettem, mikor mondták, hogy mert apuka fáradt, hagyni kell pihenni. Mert előtte még soha életében nem dolgozott? És ha a nő hazaért munkából, és ott a házimunka, meg a kölykökkel való nyüglődés, akkor ő nem lehet fáradt persze, mert az normális. De ha apuci munka után a gép előtt akar tespedni, akkor fúúú de nagyon megértőnek kell lenni. Hát komolyan, néha már megfordul a fejemben, hogy semmi értelme gyereket nevelni, úgyis csak szétb@assza a kapcsolatot, és a nő megy tönkre. Nem éri meg az egész.
2015. aug. 17. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Hű sajnálom. Te jól csinálod a dolgaid. Lehet, hogy elfáradt a férjed és kell egy kis nyugalom csend neki. Várj pár hetet had pihenjen, aztán szervezz hétvégi programot, amin mindannyian részt vesztek. Pl: mezítlábas parkba, vagy akilátóba, vagy egy hozzátok közel eső helyre. Természetesnek kellene lenni, hogy örömmel foglalkozik a gyerekekkel, de sajnos ő ebbe belefáradt. Meg kell adni neki most a pihenést. Nálunk is szokott ilyen lenni, ilyenkor a kipihentebb fél vállal egy kicsit többet.
2015. aug. 18. 10:04
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
durva...ez minek csinalt gyereket? raadasul 3at? nincs meg eleg, raadasul eleg elbaszott ember a vilagban? 1-2 ev es szijjal fogja verni oket, frusztraciobol kifolyolag. a kerdezonek evekkel korabban el kellett volna kotni a petevezeteket, a foszernek pedig felteglaval szetcsapdosni a heregolyoit, sot az osszes hozzajuk hasonlo mentalitasu egyedet is, az emberiseg boldogabb jovoje erdekeben. 3 gyerek vaze, es minek? :D nem lett volna egyszerubb ki sem fosni oket? idiota breeder agyhalott gcik
2015. okt. 1. 01:44
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
feltetted magadnak mar a kerdest valaha is, hogy ti egyaltalan miert gyartottatok kolkoket? mert en most felteszem neked :P csak mert fogyIK a magyar ? :D es csak mert mindenkinek van, es akkor mar nektek is legyen?:D szerintem ti alapbol felesleges emberek vagytok, ilyenekbol pedig nem kell tobb, hiszen amugy is tulnepesedes van. miert nem kotik el a pcsaba az ilyeneket kotelezoen es kozpontilag?mire fel fossa a kokot az ilyen szinten diszfunkcionalis, felesleges, artany sopredek? az, hogy valaki szaporitoszervekkel rendelkezik, miert juttatja alanyi jogon a kolkedzeshez? tenyleg nem ertem, mi mire fel es kinek jo ez.
2015. okt. 1. 01:52
 15/15 anonim ***** válasza:
"Nyilván nem azt kapta, amit elképzelt "gyermeknevelés" címszó alatt. Sokan vannak így. Tipikus megszoksz vagy megszöksz eset áll fent, mert érdemi változás nem lesz." ez igy van.de még az is lehet, hogy Részedről esm volt jó döntés ennyit vállani, és ezzel nem azt mondom, hogy ne lennél jo anya vagy hogy bármiért is bűntudatod legyen. Csak nem tudtátok és valahol nem is tudhattátok előre, hogy ez még attül is többel jár, mint amire fel voltál készülve. Vagy lehet Neked nem lenne "teher", de az ő viselkedése lehuz. Igazábol az a válaszolo csinálta jol, aki irta, hogy 4 gyerekkel is elbir, illetve ahol a sokat dolgozo apuka fáradtan is sokat van a gyerekekkel. ŐK vagy szerencsések vagy kötélidegeik vannak vagy jo volt az emberismeretük a párjukkal kapcsolatban is és önmagukkal szemben is. Vagy ezek mind együtt.. öszintén, ezen kell is és tudsz is talán változtatni, de sztem esélyes, hogy csak ideig-oráig.
2015. dec. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!