Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat kihasználják a nők a házasságban?
Én így látom.
A férfiak mindig nyomják pénzzel a családot, de olyat, hogy a jól kereső nő nyomná a családot, még sosem láttam.
Nyilván van ilyen is. Engem konkrétabban érdekelne,hogy mire gondolsz?Nekem olyan eset jutott eszembe,ahol a férfi dolgozik,a nő nem,házvezetőnő van,bébisitter,a nő meg csak kozmetika,szolárium,fodrász,ruhákat vásárolgat.Azért valljuk be ,nem ez az átlag.
A magyar valóság az, hogy mindketten dolgoznak,(lehet,hogy a férfi jobban keres),otthon pedig a háztartás,gyereknevelés is zömében a nőkre hárul.
Szerintem ez nem igaz, sok nő jobban keres mint a férje
;)
hàny olyan nöt ismerek akik dolgoznak viszik a gyereket bölcsibe ovodaba iskolaba hozza öket haza,mos föz takarit.a ferfi elmegy dolgozni es meg a gyerekeivel a jatek is megeröltezö neki beesik az agyba 6kor.de van nagy motor jo auto,az asszony megcsinal mindent a ferfi eljat bulizni inni,haverokkal külföldre nyaralni.nem is ertek egy ket nöt mi a fenenek szülnek ilyen embernek gyereket,a ferfinak jo van egy asszony aki mindent megcsinal de szegeny nem mer venni maganak semmit mert az uriembernek uj motor kell arra gyüjtenek.a ferfi meg felrekef..get,hagyjuk hany ilyen ferfi van,szeretem az aszonyt igy meg ugy,de szanalom h elvarjak a nö mindent tegyen meg ök meg halajuk jelelül felremennek.nö is van ilyen!sok ferfi is!!!!sajnos az emberek felnek kilepni a kapcsolatokbol erdekböl nem valnak el,mert uristen mi lesz velem egyedük uristen meg egy poroslevest sem tud megcsinalni van egy ilyen ferfi ismerösöm aztan szerencsere megjött a nö esze aztan kirakta.most nincs ki kinyalja a seg..ét.sok kapcsolat erdekböl marad fenn v felelmböl itt beszelek 10-20-30 eves kapcsolatokrol.szoval az egyik fel mindig kihasznalja a masikat.
Persze vannak tiszteletek!!!es az ilyen embereket nagyon becsülök akik imadjak a felesegüket,otthon segitökeszek,nem varja el a nötöl h rabszolganak erezze magat.Legyen sok ilyen ferfi es nö !!!Ritka ha 2 ember tiszta szeretetböl van együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!