Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más férje is így spórol? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férje is így spórol? Ha valamire költeni kell, az az én feladatom, mert ő spórol, végül meg mindig az jön ki, hogy én szórom el a pénzt.

Figyelt kérdés

Mindkettőnk fizuja és a csp. is egy számlára érkezik, ebből fizetünk mindent.

Mindkettőnknek van kártyája a számlához, de a férjem nem hordja magánál. A számlákat csop. beszedéssel fizetjük, vásárolni vagy közösen megyünk, vagy én egyedül. Kp-t csak én veszek fel, ebből adok a férjemnek is.

Már sokadszor jön elő a spórolás és mindig én leszek a hibás, amiért elmegy a pénzünk, hiszen ő nem költ semmire. Hogyan lehetne ezt kicsit egyensúlyba hozni?

2015. júl. 13. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Minden kiadást megbeszélni, közösen dönteni

2. Háztartási naplót vezetni

3. Ha ez nem segít, át kell neki adni a kormányrudat. Kezelje ő a pénzt, vásároljon ő, mutassa meg, hogy kell spórolni

2015. júl. 13. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez megy, a faterom tök hülye, amire kell arra költünk, nem járunk sehova, de elköltjük a pénzt , bezzeg amikor ő vásárolgat az nem baj. Sok hülye ember van.
2015. júl. 13. 11:59
 3/7 BlackSword ***** válasza:
0%
Na most miért érkezik a pénzetek egy számlára??? ezt sosem fogom megérteni...
2015. júl. 13. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi mindent együtt költünk el. Nálunk nincs spórolás még. De mindenünk meg van. Spórolni azért nem tudunk mert mindig közbe jön vmi amit cserélni kell vagy megjavítani.
2015. júl. 14. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérd meg a férjedet, hogy nézze meg, mi kell otthonra, tervezze meg, miket akar főzni, és vásároljon be hozzá. 2-es válaszoló, nekünk is közös bankszámlánk van a férjemmel. Tiniszerelemnek indult, együtt váltunk felnőtté, amink van, mindent közösen értünk el, az egész kis világunkat közösen építettük. Ebbe a képbe tökéletesen belepasszol a közös bankszámla. Eddig remekül működik.
2015. júl. 16. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs, nem 2-es, hanem 3-as válaszoló, aki értetlenkedik a közös bankszámlán. :)
2015. júl. 16. 16:02
 7/7 BlackSword ***** válasza:
Már bocsi, ez szép meg jó, de a közös bankszámla hülyeség...
2015. júl. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!