Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek majd jó feleség? Mit kell tennem hogy jó legyek és meg legyen velem elégedve a férjem?
Szerintem aki ilyenen gondolkodik,azzal nem lesz probléma.Boldoggá akarod tenni,ez látszik a kérdésedből.
Nem lesz itt gond szerintem:)
Egyébként mindenkinek más a jó...Az én férjem pl.elvárja hogy kiszolgáljam,mert az anyukája is kiszolgálta mindig 28éves koráig!!!Néha már unom hogy csak úgy leesnek róla a ruhadarabok épp ahol van,aztán meg megyek és szedem fel őket,mint egy kiskacsa mikor csipeget.:D
De így fogadtam el.Vállaltam ezt is.
Légy vele őszinte, ismert meg az ő vágyait és a sajátjaidat is, tarts egyensúlyt a "tőle független" életed és a közös életetek között, az adás és a kapás egyensúlyára figyelj, támassz elvárásokat és fogadd el az ő elvárásait, de ezeket soha ne vigyétek túlzásba, soha ne bántsd őt bosszúból (és te se fogadj el tőle hasonlót), tartsátok fenn a közös intimitást, ne büntessétek egymást szeretet-,szex-,vacsora- stb megvonással, de ne is erőltessétek magatokat a másikra, kezdetnek így ennyi :-)
részletesebben:
Az őszinteség alapfeltétel. Ha hazudoztok egymásnak, abból csak rossz származik. Az őszinteség persze nem egyenlő a taplósággal, nyugodtan lehet csak megbeszélni a dolgokat.
Mindenki vágyik erre vagy arra egy kapcsolatban. Ezt még a házasság előtt, de legkésőbb a kezdetekor át kell beszélni és folyamatosan kell a másiknak kommunikálni ezekről. Ha te éppen gyereket szeretnél, orális kielégítést, vagy ő éppen egy marokkói nyaralást, biztosabb megélhetést nyújtó munkát, azt a másiknak el kell mondani és ezekben valami közös megállapodásra jutni, mivel a közös életetek csak akkor lehet jó, ha egyikőtök sem szenved kielégítetlen vágyaktól vagy éppen a másik vágyainak ráerőszakolásától.
Kell a független élet. Lehet, hogy ezt most jobban, vagy kevésbé érzed, de hosszú távon csak akkor működik jól egy kapcsolat, ha egyikőtök sem akaszkodik rá a másikra. Ugyanúgy nem szabad elveszni a másikban, mint ahogy az sem jó, ha nem engeditek egymást közel a másikhoz.
Adni és kapni is kell. Ez a vágyakhoz kapcsolódik, de ez egy nagyon hasznos, tiszta megfogalmazás. Ha túl sokat adsz magadból a másiknak, a kapcsolatnak, akkor egy idő után elfáradsz és kiürülsz. Ezt én részben tapasztaltam, nagyon rossz érzés, amikor éveken keresztül teljesen odaadó vagy és mindig beleteszel mindenbe a magad "tartalékából" még egy lapáttal és egyszer csak elfogy..
Ennek jó példája az, hogy egy kapcsolatban a szex, a szenvedély akkor tud jól fennmaradni, ha mindketten kicsit tepertek egymásért. Nem kell mindennap virágot küldeni a másiknak vagy vörös combfixben nyomulni non-stop, csak fenn kell tartani azt az érzést a másikban, hogy te ugyanúgy "hajtasz rá", mint a megismerkedésetek kezdetekor - és persze ezt el is kell várni a másiktól. Nem tesz jót, ha beleültök a kapcsolatba és úgy kezelitek, hogy "na ez is ki van pipálva a listáról"
Bosszú - a kapcsolat egyik halála a kicsinyesség, a másik bántása pusztán azért, mert valami bajod van. Mindenki lehet fáradt, nyűgös, megbántott, de ha nem a probléma megoldása, hanem a fájdalom viszonzása a cél, az megöli a kettőtök dolgát.
A megvonás ez utóbbihoz, illetve a korábbiakhoz is kapcsolódik. Nem normális, ha büntetni akarod azt, akit szeretsz. Ha viszont nem büntetni akarod, hanem szimplán nem kívánod, nem szereted, akkor azt sürgősen meg kell beszélnetek és vagy megoldani, vagy segítséget kérni, vagy ha ez a jó út, akkor elválni egymástól.
Túl sokan maradnak bent boldogtalan szituációkban azért, mert nem mernek beszélni a másikkal a problémáikról, bevallani maguknak, hogy baj van és a megfelelő lépéseket megtenni.
intimitás - mindig legyen időtök kettőtökre, mindig hajtsatok a másikra, mindig legyen türelmetek a másikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!