Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem vissza akart fordulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem vissza akart fordulni a Balaton felől, mert fájt a fejem, mérges rám, mert csendben ülve próbáltam tűrni a fájdalmat, jogos a haragja?

Figyelt kérdés

Migrénem előjeleként már este éreztem a szokásos egy- két késszúrásszerű nyílalást a szemem alatt, emiatt raktam is be gyógyszert bőven.

Reggel hányinger és a szokásos féloldali fejfájás.

A gyerekek viszont nagyon várták, hogy menjünk, mivel egészségügyben dolgozom és nyáron nem nagyon lesz szabi, mert nem vagyunk elegen, ritka az is ha hétvégén otthon vagyok lehet, hogy többé nem juthatunk le. Így hát bevettem a gyógyszert és csendben szenvedve igyekeztem leplezni fájdalmas állapotomat.

Férjemnek feltűnt, hogy máskor milyen boldogan utazunk, most pedig csak csendben ülök... írtózatos haragra gerjedt, hogy én elrontom az ő napját, mert ha nem javulok a gyerekekkel ő bajlódhat egyedül.

Lehúzódott az út szélére és haza akart fordulni miután féluton jártunk és már 60 km-t megtettünk.

Alig tudtam lebeszélni a visszafordulásról, hogyha már a gyerekek ennyire várták vissza ne forduljon.

:'(

2015. júl. 5. 08:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Élvezd a napot, néha kérdezd meg, hogy nincs-e kedve fürödni, addig vigyáznál a csomagokra. Esetleg lefekhetsz mellé napozni is.
2015. júl. 5. 12:16
 12/13 Noren1989 ***** válasza:

Azért mondhattad volna neki, h nem érzed magad jól...

25/F

Szóval szerintem érthető, h berágott csöppet, de túl kellett volna tennie magát, estére ápold le rendesen, szeretgesd.

2015. júl. 5. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
"én elrontom az ő napját" - elég gyerekes férjed van. Nem tehetsz a migrénedről. Nem értem, miért lett volna jobb, ha nekiálltál volna panaszkodni és lemondattad volna vele az utat. Ha nekem van valami hasonló bajom, én sem panaszkodom, csak szép csendben beveszek valamit és várom, hogy javuljon a helyzet.
2015. júl. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!