Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a ksh statisztika szerint több nő házas, mint férfi, ha egy nőre egy férfinak kell jutnia?
Hát, a franc tudja, azért nem mindet sajnálom, de gyerekkel nehezebb ismerkedni, és nem csak azért, mert vannak pasik, akik a hátuk közepére se kívánnak egy vagy több porontyot, de a gyerkőcöt azért el kell látni, így egy kisgyerekes egyedülálló anyukának az ismerkedésre szánható ideje is kevesebb, mint egy elvált apukának, akinek csak láthatása van. :-)
Én nem vagyok érintett, de van ilyen rokonom.
fő kérdés: nem-magyar állampolgárságúak nincsenek benne a ksh statisztikáiban, azaz ha egy magyar nő Magyarországon egy angol pasival házasodik, akkor csak a nő kerül be az itteni statisztikába.
egyébként meg: már elmondták, a hajadon és a házas két külön fogalom, és ahogy láttam, és abba is gondolj bele, hogy sok nő idősebb (akár csak 5 évvel, máris másik korosztályként van jelölve) férfival lép kapcsolatba, ami ilyen szempontból ezt a grafikont kicsit torzíthatja (aki nő a 25-29 korosztályban van, lehet, hogy éppen a 30-34 korosztályba tartozó férfi felesége- mint pl én).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!