Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ferjem sosincs itthon, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjem sosincs itthon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ferjem delutan 5 ig dolgozik,nincs tulora,megsincs itthon este 10 elott, szombatot szinte egy az egyben vegigalussza,este elmegy,csak vasarnap van a csaladdal. A gyereknek szinte idegen,hisz reggel 5 percre,ha talalkoznak,este mar alszik,mire apa hazaer. Mindig van indoka,meg azt se lehet mondani,hogy csavarog,az eredmeny megis az,hogy a majd egy eves fiunk nem marad meg nala 5 percnel tovabb. Mindig is ilyen volt, probaltam mar vele beszelni sokszor,de semmi foganatja nem volt. Par napig hamarabb hazaert,de csak ment a feszultsegkeltes. Gondoltam,majd a gyerek miatt tobbet fog hazajarni,de mikor latom a baban,hogy hianyzik az apa az eletebol, duhos leszek. Lassan nem birom tovabb. Egyedulallo anyanak erzem magam,ugy erzem,egy csaladnak tobb kell apabol,mint egy nap a hetbol.
2015. jún. 27. 16:58
1 2
 11/16 omba ***** válasza:
2015. jún. 27. 18:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem szereto kell,hanem egy apa a gyereknek,aki furdet,pelenkaz es jatszik picit es ott van fektetesnel. milyen peldat mutat,igen fiam, igy kell csinalni. hogy mi anno sok kozos elmenyt gyujtottunk,nem tunt veszharangnak. moziba,szinhazba,kavezoba jartunk,setaltunk sokat,kiallitasok,muzeumok,kis kiruccanasok, mindennaposak voltak. Baratainkkal rendszeresen talalkoztunk.mielott osszekoltoztunk,sok idot toltott nalam is.azt gondoltam,ez elsodlegesen kettonkrol szol,nem pedig a nyughatatlansagrol. hogy milyen indokokkal nincs itthon,pl laptopjat vitte szervizbe,megbeszelese volt,osszefutott egy baratjaval,akit hetek ota nem latott,vett maganak egy cipot,testveret latgatta meg az elmult napokban.es mindig van valami.hol aszuleihez kell atmennie,hol beszelnie kell valakivel,hol eloadasin vesz reszt.stb stb.
2015. jún. 27. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
csald meg nincs más választásod.. -.-
2015. jún. 27. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem megcsalni kell hanem leultetni, es elmondani, hogy ez igy nem megy tovabb, dontse el mit akar.

Aztan ha a csaladot valasztja akkor ultimatumot adni, ha nem megy akkor viszlat, es akkor es addig lesz mashol amedig, amikor akarja.

Ennyi az egesz.

2015. jún. 27. 19:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk detto ugyanez megy, a kicsi most lesz 1 éves. Ő is dolgozik 5-ig kb, aztán 8-ig elcseszi az időt vagy a munkatársával, vagy beülnek valahova sörözni ilyesmi. Igaz ő nem 10-ig van el, de valahogy mostanában mindig úgy csinálja, hogy az esti rituáléból kimaradjon és akkor ér haza mikor már alszanak. Szerintem direkt csinálja, mert tudja hogy 8-kor már ágyban vannak. Még úgyahogy nem érdekelne ez se, ha tudnám hogy mondjuk 7végén, vagy néha 1-1 napot velünk akarna tölteni, de semmi igénye nincs a közös programokhoz. Ha nagy ritkán nem dolgozik (mostanában h-v-ig dolgozik), akkor meg itthon alszik egész nap és soha nincs kedve semmihez. Én már nem csinálok semmit se. Elvagyok a gyerekekkel, ő meg csinálja a saját dolgát ahogy akarja. Elkezdtem melót keresni, találtam is olyat amit a kicsi mellett el tudok kezdeni és ha megy bölcsibe akkor teljes munkaidőbe tudok csinálni. Próbálok nem besavanyodni mellette, hanem élem ugyanúgy az életem én is ahogy nekem tetszik. Amikor tudod, hogy nem dolgozik akkor szervezz magadnak valami programot és mond neki, hogy van egy kis dologod, találkozol xy-nal és hagyd a gyereket vele fél napra. Még most, mert később nehezebb lesz.
2015. jún. 29. 01:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni. Tudtad, hogy ilyen. Az meg naiv dolog, hogy gyerek miatt megváltozik. Sajnos olyan, minta két gyereked lenne, és tényleg egyedülálló lennél. Az ilyen pasi, ha meg még cseszegeted is ez miatt, le fog lépni.
2015. júl. 9. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!