Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ferjem sosincs itthon, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjem sosincs itthon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ferjem delutan 5 ig dolgozik,nincs tulora,megsincs itthon este 10 elott, szombatot szinte egy az egyben vegigalussza,este elmegy,csak vasarnap van a csaladdal. A gyereknek szinte idegen,hisz reggel 5 percre,ha talalkoznak,este mar alszik,mire apa hazaer. Mindig van indoka,meg azt se lehet mondani,hogy csavarog,az eredmeny megis az,hogy a majd egy eves fiunk nem marad meg nala 5 percnel tovabb. Mindig is ilyen volt, probaltam mar vele beszelni sokszor,de semmi foganatja nem volt. Par napig hamarabb hazaert,de csak ment a feszultsegkeltes. Gondoltam,majd a gyerek miatt tobbet fog hazajarni,de mikor latom a baban,hogy hianyzik az apa az eletebol, duhos leszek. Lassan nem birom tovabb. Egyedulallo anyanak erzem magam,ugy erzem,egy csaladnak tobb kell apabol,mint egy nap a hetbol.
2015. jún. 27. 16:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
csald meg
2015. jún. 27. 16:59
 2/16 omba ***** válasza:
100%

"Mindig van indoka,meg azt se lehet mondani,hogy csavarog" -

365 napra?

Szerintem rájött, hogy nem neki való a családi élet

2015. jún. 27. 17:06
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Mindig is ilyen volt.Nincs több kérdésem,te választottad.Miből gondoltad hogy a gyerek majd javít a helyzeten,nem értem.
2015. jún. 27. 17:12
 4/16 anonim ***** válasza:
De mit csinál? Kocsmázik?
2015. jún. 27. 17:14
 5/16 A kérdező kommentje:
amikor az embernek nincs oka otthon lenni,mert egyedul el es maganyos,talan ertheto,hogy eljar. Mikor osszehazasodtunk,sokat maszkaltunk,de mikor terhes lettem,jobb szerettem otthon. O viszont ment mindenfele tovabb egyedul. Most vagyok a gyerekkel egyedul egesz nap,es nem tudunk,de nem is akarunk csaszkalni a varosban vacsi idoben,ami utan jon a furdes,alvas.
2015. jún. 27. 17:22
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
tarts dugókispajtást, sexpartnert vagy csald meg
2015. jún. 27. 17:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Ennek válás lesz a vége.
2015. jún. 27. 17:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazan tudom felfogni mi a fenet tud csinalni mindennap egesz delutan a varosban. Elmondanad kerdezo?

Sot azt sem ertem, hogy anno a gyerek szuletese leott ketten mit tudtatok csinalni?

Amugy nem tudom elkepzelni, hogy ilyen emberek leteznek..

2015. jún. 27. 17:38
 9/16 anonim ***** válasza:
benne lehet az is, hogy nem tud mit kezdeni a gyerekkel, lehet, ha nagyobb lesz javul a helyzet. de az gáz, hogy sosincs otthon. mondd meg neki, hogy neked ez nem családi élet, ennyi erővel külön is élhettek
2015. jún. 27. 17:45
 10/16 anonim ***** válasza:
57%
Tökéletes állapot egy szerető tartásához.
2015. jún. 27. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!