Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, gyerekesnek tűnő vita, de kinek van igaza? (utazással kapcsolatos kérdés)
A férjem a fejébe vette, hogy a vonatok tisztábbak, mint a BKV-s buszok, így képes minden egyes nap majdnem egy órával többet utazni (várakozás+ több séta a megállóhoz), hogy kevesebbet menjen BKV-s járművel.
Én ezt nem igazán értem, amiért természetesen én vagyok hisztis, türelmetlen és hajcsár.
Ami a leginkább bosszant a dologban az az, hogy utána meg hallgathatom, hogy ő milyen fáradt, mert milyen hosszú az út a munkahelyére. Na, ettől tényleg a falra mászok. Azon meg már én sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, mikor még el is késik a munkahelyéről, mert nem jött a vonat. Könyörgöm! Ilyenkor normális ember nem felszáll arra nyamvadt buszra, hogy még időben beérjen???
Ha késés van a dologban,én felszállnék egy buszra.
Egyébként én 10 éve nem ültem buszon,a vonat kényelmesebb,fel lehet állni,nyújtózkodni,van mellékhelyiség és olcsóbb is,mint a busz.
Ha panaszkodik,engedd el a füled mellett.
ha neki jó a vonat,hát jó.
Felesleges ilyen butaságon veszekedni!
Ne sírj, ne nevess, hanem türelmesen és együttérzéssel hallgasd meg, ugyanis ilyenkor az ember magától meg szokta találni a megoldást a problémájára. Esetleg türelmes hangnemben feltett kérdésekkel előbbre viheted a gondolkodását. Az ilyesmivel ugyanis segíted, támogatod a partnered, akit elvileg ugye szeretsz...
Vagy dönthetsz úgy, hogy idegesít és a falra mászol tőle, ha ettől jobban érzed magad a kapcsolatodban. A te döntésed, hogy hogyan viselkedsz vele, és milyenné alakítod a társkapcsolatodat.
Nem kell ezen vitatkozni, a vonattal akar járni, akkor jár vonattal.
Viszont meg lehet neki mondani, hogy ebben az esetben neked ne panaszkodjon, hogy fáradt, mert ő döntött így.
Felesleges a vitatkozás ebben a helyzetben, ő eldöntötte ezt az ügyet és le van zárva.
Ha érdekelné az hogy fáradt illetve késik a munkahelyéről akkor busszal járna, legyen ez az ő dolga és a legnagyobb gond.
Nincs is kinek igazat adni.
Érdekli, hogy késik, mert sorozatban írja a panaszokat a MÁV-nak... A főnöke ma (is) behívta, hogy ha tovább folytatja, nem lesz jó vége. Ebben a hónapban ez volt a 5. késése.
Összesen 3 buszmegállót "spórol", mert utána ugyanúgy fel kell szállnia a buszra, ami amúgy 10 percenként közlekedik.
Nem értem miért csinálja ezt. Elméletileg ez az álmai munkája, erre félő hogy elszúrja egy ilyen hülyeség miatt.
Azért 4 gyerek mellett nagyon nem mindegy, hogy az apjuknak van-e munkája vagy nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!