Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenled a tested a férjed előtt a gyerekek születése után?
Azoknak szól ez a kérdés akik gyerekek előtt jól néztek ki de a gyerekek születése után drasztikus módon felszedtek több 10 kilót, és nem sikerült leadni.
A férjed elfogad így vagy nem szívesen mutatkozol előtte meztelenül?
40 felett tényleg azt mondják, hogy nem árt a plusz kiló, mert kiölti a ráncokat. Inkább egy ilyen, mint Madonna, csupa ín meg csont meg izom...
A narancsbőr viszont nem a plusz kilók függvénye.
Mi okozza a narancsbőrt ha nem a plusz kilók?
Én arra gondolok amikor már több a zsír mint az izom és az izom nem tudja formáját adni és a zsír egymás tetejére rakodik.
Vagy méreganyag is közre játszik?
10-es, neked én nem akarok bizonygatni semmit, de túlsúlyos végképp nem szeretnék lenni:)
Ma délelőtt voltam egy gyógyfürdőben. 30-as anyukák, könnyebb őket átugrani, mint megkerülni. Mind min. 90 kg. Én sajnálom őket, hogy nincs bennük akaraterő lefogyni ovis korú gyerek mellett.
egy korábbi
Kérdező: a férjem engem elfogadott 9 hónapos terhesen 62 kg-mal, narancsbőrrel is.
"A narancsbőr (cellulit) legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közzé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet."
Én pl. kövér vagyok, egészségtelenül eszem, nem mozgom, és egy darab narancsbőröm sincs, a testvérem világéletében sportolt, vékony, egészségesen étkezik, mégis van narancsbőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!