Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz olyankor a férjed, mikor látja, hogy szomorú vagy és pont miatta és ezt ő is tudja? Hogyan viselkedik?
Gyerekesen viselkedsz, ez bizony hiszti. "Csak magamban sírok,semmi szöveg" - ő meg legyen gondolatolvasó?? Ja persze, én kérek elnézést.
Undorító dolog ám ilyen passzív-agresszívan viselkedni, nem tudom miért gondolod, hogy ez normális.
Épeszű férfi menekül egy idő után, aztán majd leshetsz, hogy nincs ki előtt játszani a hattyú halálát, csak hogy figyelmet kapj és körülötted forogjon a világ.. Azt javaslom embereld meg magad, és ha problémád van, beszélj róla (!!), mert ez baromira nem korrekt, amit csinálsz.
26N
Haha, hát az én barátom is ilyen volt, várta, hogy majd megnyugszom:D néha amúgy jó taktika, mert nekem vannak időszakaim, mondjuk mensi előtt, vizsgaidőszak, stb mikor tényleg iszonyú könnyen felhúzom magam a semmin. Olyankor nem szól, vár, hogy lenyugodjak. Általában 1-2 óra múlva már bújok is hozzá:) Ilyenkor szoktam neki előre szólni, hogy ez most egy ilyen nap, ne haragudjon, ha hülye vagyok. Vagy ha érzem, hogy megy fel bennem a pumpa, akkor is szólni szoktam, hogy kicsit ne beszélgessünk, mert csak rontana a helyzeten.
Ha megbánt, általában összeszólalkozunk, és tudtára adom, hogy megbántott, akkor pár percen belül odajön, megölel és bocsánatot kér, elmondja, hogy nem úgy gondolta. A kapcsolatunk elején persze nem ilyen volt, de sokat beszélgettünk erről, és megoldódott.
Ha csak szimplán rossz kedvem van, vagy valami más miatt vagyok szomorú, mindig ő az első, akinek elmondom, hiszen ő a párom, vele osztok meg mindent. Ilyenkor próbál jobb kedvre deríteni, ölelget, viccelődik, eltereli a figyelmem.
Kérdező, szerintem a legfontosabb a kommunikáció. Ha megbántott (attól függetlenül, hogy szerinte ez hiszti, vagy sem), nyugodtan mondd el neki, hogy igenis megbántott, és ezt nyilván csak te érezheted, nem pedig ő.
Egy nyugodtabb pillanatban azt is elmondhatod neki, hogy jólesne, ha ilyenkor megölelne, vagy próbálkozna.
Én pl olyan vagyok, hogy ha valaki mellettem sír, vagy szomorú, egyszerűen leblokkolok, zavarba jövök és nem tudom mit csináljak, nagyon kellemetlen. Lehet a te férjed is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!