Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akinek pont Szentestekor van...

Akinek pont Szentestekor van a szülinapja, az nagyon szomorú miatta? Hogy oldják ezt meg?

Figyelt kérdés
Mármint akkor kapja a szülinapi ajándékát is 24-én? Meg ott a karácsonyfa aztán az ünnapi menüben a szülinapi torta a desszert?:D Meg hogy csinálnak így szülinapi bulit??
2009. júl. 29. 00:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az egyik rokonomat nagyon meg szivatták a szülei! Amikor mégcsak tervezték a babát már akkor eldöntötték, hogy ha fiú lesz akkor az Ádám nevet kapja.. Hát mit ad isten fiú lett.. Így más néven nem is gondolkodtak.. Csak az a para, hogy dec. 24.-én született, szóval születésnap, névnap karácsony egy napon! Eléggé brutális..

De a szülei megoldották.. amíg kicsi volt szétosztották 3 napra. 24.e szenteste, 25.e szülinap 26. karácsony. külön külön kapta meg az ajándékot.. Most 16 éves és megegyezett a szüleivel, hogy 24.én karácsony Január 24.én szülinapi ajándék és július 24én névnap..

Így szét van neki osztva egész évre.. :) Vicces dolog, de értelmes!

2009. júl. 29. 01:15
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Az unokatestvéremnek , igaz nem szentestekor , de pár nappal utána van. De ők Karácsonykor ünneplik , torta szokott lenni, viszont ált. úgy van , hogy vmi "nagyobb" ajándékot kap. De ő nagyon nem szereti, ez a helyzetet:D
2009. júl. 29. 01:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Kiss Ádám már elmondta, hogy neki ez trauma, szentestén névnap+karácsony :D elég szívás :D
2009. júl. 29. 01:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Jah Kiss Ádám:

-Tessék Ádámka itt egy nagy ajándék!

-A Lóf@szt!Névnap,Karácsony xD

Am én 24.én születtem:DÍgy egyel több ajándékot kapok,de már hozzászoktam ehhez a dologhoz:D

2009. júl. 29. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden az ajándék,persze ez gyerekkorban azért más.Én annak is örülnék, ha legalább felköszöntenének...
2009. júl. 29. 10:30
 6/11 anonim ***** válasza:
hehe, nekem úgy oldódott meg a helyzet, hogy mivel orosz család vagyunk, nem ünnepeljük 24-én a karácsonyt :D különben máskor sem, helyette újévre kaptam kiskoromban ajándékot. szóval alapvetően nem volt nagyon traumatikus.
2009. júl. 29. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

én kicsivel huszonnegyedike után születtem

nálunk úgyvan ,hogy Szenteste karácsonyi ajándék, szülinapi ajándék

bár kilehet bíni :)

2009. júl. 29. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
én karácsony előtt egy nappal születtem. Én szülinapomon kapom meg az ajándékom, kivéve ha az egy nagyobb ajándék és ösze van vonva a karácsonyival. én már hozzászoktam ehhe:) 16/l
2009. aug. 1. 01:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha esetleg van az illetőnek 3. neve,makkor azt lehetne ünnepelni, v. megkérni h. mondjuk nyár körül ünnepeljék a névnapot, a szülinapot nem kéne eltolni(annyira) és télleg kib@szás ha 1 ajándékot kap 2 ünnepre, szóval karácsonyra télit, szülinapra "szülinaposat" kapjon^^"
2009. okt. 8. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, nálunk a legdurvább a helyzet. Anyunak 24.én van névnapja, 26-án születénaja és még a Karácsony is. Apunak 25-én névnap,január 3 szülinap +karácsony. Szegények gyerekkorukban nagyon nem szerették, de így most szerintük könyebb, mert megszervezünk egy családi ebédet egyik nap (általában a 2 ünnep között) akkor még kaja is van, meg süti ergo nem kell külön főzni, és akkor ajándékozzk őket. Én inkább 3 részre szedem nekikaz ajándékjukat, vagy valami nagyobbat kapnak.
2009. okt. 25. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!