Akinek pont Szentestekor van a szülinapja, az nagyon
szomorú miatta? Hogy oldják ezt meg?
Figyelt kérdés
Mármint akkor kapja a szülinapi ajándékát is 24-én? Meg ott a karácsonyfa aztán az ünnapi menüben a szülinapi torta a desszert?:D Meg hogy csinálnak így szülinapi bulit??
Az egyik rokonomat nagyon meg szivatták a szülei! Amikor mégcsak tervezték a babát már akkor eldöntötték, hogy ha fiú lesz akkor az Ádám nevet kapja.. Hát mit ad isten fiú lett.. Így más néven nem is gondolkodtak.. Csak az a para, hogy dec. 24.-én született, szóval születésnap, névnap karácsony egy napon! Eléggé brutális..
De a szülei megoldották.. amíg kicsi volt szétosztották 3 napra. 24.e szenteste, 25.e szülinap 26. karácsony. külön külön kapta meg az ajándékot.. Most 16 éves és megegyezett a szüleivel, hogy 24.én karácsony Január 24.én szülinapi ajándék és július 24én névnap..
Így szét van neki osztva egész évre.. :) Vicces dolog, de értelmes!
2009. júl. 29. 01:15
2/11 anonim válasza:
Az unokatestvéremnek , igaz nem szentestekor , de pár nappal utána van. De ők Karácsonykor ünneplik , torta szokott lenni, viszont ált. úgy van , hogy vmi "nagyobb" ajándékot kap. De ő nagyon nem szereti, ez a helyzetet:D
2009. júl. 29. 01:17
3/11 anonim válasza:
Kiss Ádám már elmondta, hogy neki ez trauma, szentestén névnap+karácsony :D elég szívás :D
2009. júl. 29. 01:48
4/11 anonim válasza:
Jah Kiss Ádám:
-Tessék Ádámka itt egy nagy ajándék!
-A Lóf@szt!Névnap,Karácsony xD
Am én 24.én születtem:DÍgy egyel több ajándékot kapok,de már hozzászoktam ehhez a dologhoz:D
2009. júl. 29. 10:23
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem minden az ajándék,persze ez gyerekkorban azért más.Én annak is örülnék, ha legalább felköszöntenének...
2009. júl. 29. 10:30
6/11 anonim válasza:
hehe, nekem úgy oldódott meg a helyzet, hogy mivel orosz család vagyunk, nem ünnepeljük 24-én a karácsonyt :D különben máskor sem, helyette újévre kaptam kiskoromban ajándékot. szóval alapvetően nem volt nagyon traumatikus.
én karácsony előtt egy nappal születtem. Én szülinapomon kapom meg az ajándékom, kivéve ha az egy nagyobb ajándék és ösze van vonva a karácsonyival. én már hozzászoktam ehhe:) 16/l
2009. aug. 1. 01:07
9/11 anonim válasza:
Ha esetleg van az illetőnek 3. neve,makkor azt lehetne ünnepelni, v. megkérni h. mondjuk nyár körül ünnepeljék a névnapot, a szülinapot nem kéne eltolni(annyira) és télleg kib@szás ha 1 ajándékot kap 2 ünnepre, szóval karácsonyra télit, szülinapra "szülinaposat" kapjon^^"
2009. okt. 8. 11:57
10/11 anonim válasza:
Azt hiszem, nálunk a legdurvább a helyzet. Anyunak 24.én van névnapja, 26-án születénaja és még a Karácsony is. Apunak 25-én névnap,január 3 szülinap +karácsony. Szegények gyerekkorukban nagyon nem szerették, de így most szerintük könyebb, mert megszervezünk egy családi ebédet egyik nap (általában a 2 ünnep között) akkor még kaja is van, meg süti ergo nem kell külön főzni, és akkor ajándékozzk őket. Én inkább 3 részre szedem nekikaz ajándékjukat, vagy valami nagyobbat kapnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!