Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen szexuális életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ben Joyce kérdése:

Milyen szexuális életet folytathat egy keresztény házaspár? Mi szabad/hasznos illetve mi nem?

Figyelt kérdés
A keresztényi elveim miatt maradok szűz házasságomig. Nem azért mert csúnya lennék vagy ilyesmi (mellesleg modell vagyok egy világhírű ruhacégnél, és kosarazok. Fiú vagyok). Kíváncsi lennék, hogy egy keresztény fiatal házaspár milyen pózokban csinálhatja, és milyen szexfajtákat lehet csinálni. Itt nem perverzióról van szó. Mit szabad csinálnunk?

2015. jún. 1. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
# 9 vagyok, aki lepontozott, legyen kedves megmutatni pontosan a Bibliában azt az igeszakaszt, ami a mai értelemben vett házasságot várja el a fiataloktól a szexuális élet megkezdésének kezdőpontjaként. Vagy akár azt, amelyik pontosan meghatározza, hogy mi számít bibliai értelemben házasságnak. Köszönöm.
2015. jún. 1. 18:59
 12/13 anonim válasza:

Mindent szabad,ami mindkettőtöknek belefér.

A fogamzásgátlásra már inkább vannak szabályok.

2015. jún. 1. 23:12
 13/13 anonim ***** válasza:
28%
persze, annyira szigoru es reszletes kereszteny nevelesed volt hogy model letedre sem dugsz senkivel, aztan meg gykn kerdezed tolunk mit hogy kene. ez bizony fake.
2015. jún. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!