Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legszebb mondat, amit a párod/férjed mondott neked? Lehet több is!
"Veled jobban érzem magam, mint bárki mással"
"Annyira jó veled"
"Szeretnék veled kiteljesedni, hogy stabil pont legyél az életemben, de nagyon féltelek"
"Szeretném, ha majd a gyerekeim anyja lennél"
Az én férjem nem az a nyálaskodós típus, nem igazán szokott litániákat zengeni arról, hogy mennyire imád, általában mondja, hogy "szeretlek" és kész. Viszont az elmúlt hónapokban volt két olyan megjegyzése is, ami nekem nagyon jól esett, nem tudom, összefügg-e azzal, hogy terhes vagyok, mindenesetre mindkettőt azóta mondta.
Az egyik szimplán annyi volt, hogy "gyönyörű vagy", ezt egy helyi sörözőben mondta, ahol a barátainkkal találkoztunk. Átölelt, mosolyogva nézett, és akkor mondta. Tudom, nem tűnik nagy dolognak, de ő ezt így nem szokta, max. megjegyzi, hogy jól áll rajtam ez a ruha vagy ilyesmi.
A másik akkor volt, mikor elkezdett látványosan gömbölyödni már a hasam, mondtam neki poénból, hogy nyugi, pár hónap, és megint szép vékony leszek. Mire közölte, hogy "te most is szép vagy, csak másképp. Nem tudom rendesen elmondani, de most egyszerűen rád nézek, és elönt, hogy boldog vagyok". Ez különösen jól esett, azért is jegyeztem így meg :)
Az én párom sem az a romantikus fajta de ezek a legszebb mondatok tőle:
Soha senkit nem szerettem még így mint téged!
Az baj hogy még 11év után is ennyire vonzónak talállak? :)
Soha nem akarlak elveszíteni!
"Nagyon jó feleség leszel". Házasságellenes. Megdöbbentett és meghatott,hogy miattam meggondolta magát.
Illetve felébred mellettem,oldalra fordul,mosolyog: szeretlek. Olyan aranyos volt.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!