Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekkel meg lehet fogni egy férfit?
nem de gyt lehet igy fogni
sot keress gazdag pasit ess teherbe min 2 kulonbozo apatol es megvan a megelhetesi anyuka receptje
Van ilyen férfi, aki feladva vágyait a nővel marad, a férjed is ilyen hisz azt mondta, ha esetleg már nem szeret, akkor is veled marad, mert a gyereket családban akarja tudni. Viszont legbelül szenvedni fog.
Az a nő aki erre hajt az örökre meg tudja fogni az ilyet, persze a gyerek lelki beteg lesz, mert ezek a párok nem jó pofizni szoktak.
én ennek csak az értelmét nem látom. oké, szerelmes az ember, nem akarja, hogy elhagyják, de akkor is. ha már trükközni kell, hogy ott tartsa maga mellett a másikat- pl "véletlenül" pont akkor teherbe esik-, akkor annak már eleve lőttek. lehet, hogy ott marad a pasi, de az a kapcsolat már bőven nem lesz olyan, mint mikor önszántából, boldogan volt melletted.
bár ha a párod ezalatt azt értette, hogy nagyon szeret téged, és ha még erre egy baba is jönne, akkor aztán főleg teljes lenne a boldogsága, akkor szerntem örülhetsz. jelzi, hogy babát szeretne, és különben is pozitívabb a hangvétel akkor már.
amúgy, az én párom is olyan, hogy bár még nem vagyunk házasok, ha véletlenül teherbe esnék, nem sokat gondolkodna a továbbiakon. vannak olyan pasik, akik amellett, hogy kötelességtudók, szeretnének is saját gyereket, és nem kockáztatnák egy szakítással az apai jelenlét, az apaság tevékenységének megélését egy szakítással, még ha különben az is lenne a legbölcsebb lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!