Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy gyerekkel meg lehet fogni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekkel meg lehet fogni egy férfit?

Figyelt kérdés
A pàrom azt mondta, ha tényleg terhes vagyok akkor azzal örökre magamhoz tudom őt làncolni. Szerintem ilyen nincs.
2015. máj. 3. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen húzással borítékolható a válás.
2015. máj. 3. 08:54
 2/15 anonim ***** válasza:
15%

nem de gyt lehet igy fogni

sot keress gazdag pasit ess teherbe min 2 kulonbozo apatol es megvan a megelhetesi anyuka receptje

2015. máj. 3. 08:55
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Van ilyen férfi, aki feladva vágyait a nővel marad, a férjed is ilyen hisz azt mondta, ha esetleg már nem szeret, akkor is veled marad, mert a gyereket családban akarja tudni. Viszont legbelül szenvedni fog.

Az a nő aki erre hajt az örökre meg tudja fogni az ilyet, persze a gyerek lelki beteg lesz, mert ezek a párok nem jó pofizni szoktak.

2015. máj. 3. 09:01
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Igen. Ismerek 3 nőt is akik így tettek , és lám, meg Van a férjük még mindig.
2015. máj. 3. 09:01
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Egy gyerek 18-20 évesen már felnőtt, a maga útját járja, még ha nem is független anyagilag, 24-27 éves korára ki is repül a családi fészekből. Vagyis ez a fajta elköteleződés nem "örökre" szól, hogy addig is milyen minőségű egy kapcsolat, amit csak a gyerek tart össze, arról jobb nem is beszélni.
2015. máj. 3. 09:08
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Férfiak is csinàlnak ilyet mikor màr lapos a kapcsolat és érzik hogy a nő lépne elfelejtenek védekezni "bics nem vigyàztam elmentem" stb.gyerekkel akarjàk ott tartani a nőt
2015. máj. 3. 09:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem beallitottsag kerdese. En sok olyan ferfit ismerek aki önként nem valt el a gyerek miatt es inkabb egy kihult kapcsolatban el a felesegevel. De egy gyerek nem fogja egymashoz lancolni a feleket orokre, a gyerek is felno es 50 evesen mar nehezebb uj eletet kezdeni.
2015. máj. 3. 09:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan férfiak, akiket meg lehet fogni egy gyerekkel. Vannak akiket örökre, meg vannak akiket ideig, óráig. A családunkban is van egy ilyen házaspár, a lány több mint 20 éve véletlenül terhes lett, gyors esküvő, még egy gyerek, és mostanában már a válásuk is küszöbön van.
2015. máj. 3. 09:36
 9/15 anonim ***** válasza:

én ennek csak az értelmét nem látom. oké, szerelmes az ember, nem akarja, hogy elhagyják, de akkor is. ha már trükközni kell, hogy ott tartsa maga mellett a másikat- pl "véletlenül" pont akkor teherbe esik-, akkor annak már eleve lőttek. lehet, hogy ott marad a pasi, de az a kapcsolat már bőven nem lesz olyan, mint mikor önszántából, boldogan volt melletted.

bár ha a párod ezalatt azt értette, hogy nagyon szeret téged, és ha még erre egy baba is jönne, akkor aztán főleg teljes lenne a boldogsága, akkor szerntem örülhetsz. jelzi, hogy babát szeretne, és különben is pozitívabb a hangvétel akkor már.

amúgy, az én párom is olyan, hogy bár még nem vagyunk házasok, ha véletlenül teherbe esnék, nem sokat gondolkodna a továbbiakon. vannak olyan pasik, akik amellett, hogy kötelességtudók, szeretnének is saját gyereket, és nem kockáztatnák egy szakítással az apai jelenlét, az apaság tevékenységének megélését egy szakítással, még ha különben az is lenne a legbölcsebb lépés.

2015. máj. 3. 09:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan férfi is, hogy annyira vágyik gyerekre, hogy bármit megadna érte. De szomorú, ha egy kapcsolatban csak a gyerek az összetartó erő.
2015. máj. 3. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!