Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pároddal ilyet csinálni egy masszőr vagy a párod lenne masszőr és ilyet tenne azt megcsalásnak tartanád?
Olyan nincs, hogy egy hivatásos masszőr egyszer csak felizul a vendégére aztán kiveri neki... Egyszerűen etikátlan. Ha pedig a vendég kéri, hogy ugyan legyen ez-meg az, szépen, udvariasan vissza kell utasítani, ugyanis nem azért vannak a szakmában, hogy ilyesféle szolgáltatásokat nyújtsanak. Akinek petting kell, menjen "hivatásoshoz", szerezzen barátnőt/barátot, satöbbi.
Jómagam is masszőr vagyok, és soha sem kavarogtak ilyesmi gondolatok a fejemben.
Aki ilyen jellegű szolgáltatásokat végez, az már nem igazi masszőr.
" de a masszőr felizgul rá "
Én egyidőben foglalkoztam gyógymasszázzsal, és garantálhatom neked, hogy ilyen nem fordul elő.
De nem izgul fel, mert ez a munkája, ebből él, és még ha történetesen meg is tetszene neki egy vendég, a megélhetését nem fogja kockáztatni azért, hogy kiverhesse (LOL)a vonatkozó vendégnek.
Másfelől továbbra is: normális ember a masszőrnél azonnal szól, ha számára kényelmetlen dolog történik, legyen szó nőről vagy férfiról.
Még nem voltam masszőrnél, de nem tudom elképzelni a helyzetet. Egy profi, akinek ez a munkája, szerintem nem enged meg magának ilyen amatőr dolgot. Most akkor a nőgyógyász, urólógus stb????
Ha mégis, akkor igen, az megcsalás. Mert mindegy, hogy hol, milyen formában történik, ha ez nem "munka", akkor megcsalás számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!