Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Katonafeleségek, el tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katonafeleségek, el tudnátok mondani a tapasztalatotokat?

Figyelt kérdés

Bár én még messze vagyok attól, hogy feleség legyek, de van az életemben valaki, akivel kezdenek komolyra fordulni a dolgok. Nem köntörfalazok, elvégre ez egy anonim oldal: én már szeretem őt. Nem beszélek rózsaszín ködről, nincsenek pillangók a gyomromban, ezekből már "kinőttem", közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz. Az illető Úr azonban katona, jelenleg is épp külföldön tartózkodik. Mérlegelni és dönteni természetesen nekem kell, de szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, érdekel minden pro és kontra, és persze az örök kérdés: ha az elején tudtad volna, hogy mivel jár ez a hivatás és ez miben befolyásolja a kapcsolatotokat, akkor is így döntesz?

Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!

2015. ápr. 21. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

''A katona nem azért gyilkol mert élvezni. ''

Normalis esetben azert gyilkol, hogy vedje a hazajat, a nemzetet, es ezaltal a csaladjat, szeretteit.

De egy zsoldos pusztan penzert teszi.

Ha Izrael fizetne, a palesztinokat olne, de ha Palesztina fizetne, akkor az izraelieket.

Nekem ez nem ferne bele az ertekrendemben.

Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy mennyire husegesek, es hogy mennyire torzul a jellemvilaguk.

2015. ápr. 21. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Én ismerek katonákat, a nagybátyám is az. Ahogy feljebb már vki írta, h igénytelenek, büdösek etc.etc. ez sajnos rá is jellemző, bár tudom, hogy csupán általánosítás. EGy-egy külföldi misszió után nagyon erős PTSD-jük van, olyankor egy szobában sem szabad aludni vele. Miután SFOR küldetésből haza jött, elváltak. Egyik gyerek anyánál maradt, másik az apánál. A nagybátyám a nála elhelyezett fiút úgy összeverte egy szóváltás során, h nem tudott lábra állni és a gyv elvette tőle. Szóval tényleg gondold át.
2015. ápr. 21. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Na hát én nem vagyok kifejezetten érintett ez ügyben, vagyis félig-meddig igen. Apám katona volt és katonák által lakott lakótelepen nőttem fel, ahol legalább 100 katona élt. Az én szüleim a mai napig együtt vannak. Nem mondanám hogy nagyobb arányban váltak el a katonák mint más emberek. Viszont nagyon gyakori volt, ha egy laktanya megszűnt akkor menniük kellett más távolabbi helyre. Ez inkább a 90-es 2000-es évekre volt jellemző. Amúgy a válásoknak nem sok köze volt a katonasághoz, általában átlagos családi problémák okozták. A kiküldetéses, asszonyka beleszeret másba sztorik is elenyészőek voltak.

Az ilyen katona=gyilkos marhaságokat el lehet felejteni, iszonyat nagy marhaság.

2015. ápr. 22. 09:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy volt katonát ismertem. Ő annyiszor került közel a halálhoz, hogy minden napját úgy élte polgári életében is, mintha az utolsó lenne. Volt ugyan párkapcsolata, de mellette tucatjával döntöttem meg a nőket, bulizott, a problémás helyzeteket pedig rövid úton fizikai erővel zárta le. Butaság lenne azt hinni, hogy egy ember személyiségére nincs hatással az a polgáritól teljesen más életforma, amihez a túlélés érdekében alkalmazkodnia kell odakint.
2015. ápr. 22. 13:44
 15/16 anonim válasza:
55%

Szia!

Én katonafeleség vagyok, lassan 7 éve. De már együtt vagyunk a párommal 15éve. Ez idő alatt külföldi szolgálaton volt kb 6szor, összeházasodtunk, született két gyermekünk. És teljesen jól elvagyunk, szeretjük egymást és még semmi gondot nem okozott az, hogy katona. Nem mondom, hogy nem nehéz, amikor hónapokig távol van, mert az tényleg pokoli rossz (főleg mióta gyerkőcök is vannak), de ki lehet bírni. A mi környezetünkben is rengeteg család és pár ment tönkre a külföldi missziók miatt, de azt hiszem azok nem kifejezetten csak a "katonaság" miatt történtek. Ez nagyon ember függő is. Az én párom remek ember és remek férj, illetve családapa. Remélem, hogy te is egy ilyen (legalábbis a számodra) katonát találtál/találsz magadnak. :)

2015. ápr. 22. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:
szóval ki pontozott le?
2015. ápr. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!