Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Katonafeleségek, el tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katonafeleségek, el tudnátok mondani a tapasztalatotokat?

Figyelt kérdés

Bár én még messze vagyok attól, hogy feleség legyek, de van az életemben valaki, akivel kezdenek komolyra fordulni a dolgok. Nem köntörfalazok, elvégre ez egy anonim oldal: én már szeretem őt. Nem beszélek rózsaszín ködről, nincsenek pillangók a gyomromban, ezekből már "kinőttem", közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz. Az illető Úr azonban katona, jelenleg is épp külföldön tartózkodik. Mérlegelni és dönteni természetesen nekem kell, de szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, érdekel minden pro és kontra, és persze az örök kérdés: ha az elején tudtad volna, hogy mivel jár ez a hivatás és ez miben befolyásolja a kapcsolatotokat, akkor is így döntesz?

Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!

2015. ápr. 21. 16:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%

Magyarországon eszméletlen kevés a katonafeleség.

De hátha szerencséd lesz és épp egy böngészi az oldalt.

Vagy valaki ismer valakit. De nem sok az esély.

Azt tanácsolom, gondold át hogy bele kezdesz-e egy komolyabb kapcsolatba! Úgy dönts ahogy jónak érzed, hajrá! :)

2015. ápr. 21. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
21%
Találkoztatok már? Pénzt kért már tőled? Csak mert ez egy tipikus netes átverési forma nők lehúzására, a külföldön dolgozó katona, akinek sürgősen pénzre van szüksége.
2015. ápr. 21. 16:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Kedves az aggódásod, 2-es, de személyesen ismerjük egymást elég régóta, de eddig csak barátok voltunk.
2015. ápr. 21. 16:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyjából tudom mivel járna egy ilyen kapcsolat, de szerettem volna olyanokat meghallgatni, akik benne élnek, hogy mi az, amivel még számolnom kell.
2015. ápr. 21. 16:22
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Szia! Nekem egyik barátnőm ilyen katona feleség amit leírtál. Azt mondta, ha előre tudta volna, ez mivel jár nem kezdett volna a kapcsolatba sem. Ma már 2 gyerekük van, de pokoli nehéz amikor elmegy idegen terepre hónapokra és azt sem tudja, viszontlátja e még.
2015. ápr. 21. 16:26
 6/16 anonim ***** válasza:
7%
Sosem tudnék megcsókolni egy gyilkost/gyilkosjelöltet.
2015. ápr. 21. 16:29
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

A katona nem azért gyilkol mert élvezni.

Hivatalból, nem is számít kimondottan gyilkosságnak.

Feladatvégzésnek számít. Főleg ha önvédelemből/védelemből teszi. Ha rátok támadnak és a férjed úgy tud csak megvédeni hogy megöli a támadót, ne csókold meg többet!

2015. ápr. 21. 16:32
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

beállítottságodtól függ

nekem simán bejön a "távkapcsolat" nem kell rá mosni főzni, veszekdések sincsenek, ha itt van minden mézes máz ennél több nem is kell

habár én párom nem katona csak kint dolgozik

akiket katonákat ismerek azok IQ-ja a béka feneke alatt van, igénytelenek büdösek, egyikőjük meg bolond is

2015. ápr. 21. 16:37
 9/16 A kérdező kommentje:
Kérem szépen a jelenlévőket, hogy ne menjen el a "beszélgetés" ebbe az irányba. Nem kértem ki senki véleményét arról, hogy mit gondol a katonákról, arról sem, hogy én legyek-e együtt vele. A kérdésem a tapasztalatokról szól.
2015. ápr. 21. 16:37
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon sok katonát ismertem,és durva sztorikat hallottam,sok kapcsolat ment fuccsba külföldi kiküldetések után.Kevés az akiknél működik a dolog.Ráadásul mennek ki nők is,akik nem bírják szex nélkül hónapokig ugye,rámásznak erre-arra.
2015. ápr. 21. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!