Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katonafeleségek, el tudnátok mondani a tapasztalatotokat?
Bár én még messze vagyok attól, hogy feleség legyek, de van az életemben valaki, akivel kezdenek komolyra fordulni a dolgok. Nem köntörfalazok, elvégre ez egy anonim oldal: én már szeretem őt. Nem beszélek rózsaszín ködről, nincsenek pillangók a gyomromban, ezekből már "kinőttem", közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz. Az illető Úr azonban katona, jelenleg is épp külföldön tartózkodik. Mérlegelni és dönteni természetesen nekem kell, de szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, érdekel minden pro és kontra, és persze az örök kérdés: ha az elején tudtad volna, hogy mivel jár ez a hivatás és ez miben befolyásolja a kapcsolatotokat, akkor is így döntesz?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!
Magyarországon eszméletlen kevés a katonafeleség.
De hátha szerencséd lesz és épp egy böngészi az oldalt.
Vagy valaki ismer valakit. De nem sok az esély.
Azt tanácsolom, gondold át hogy bele kezdesz-e egy komolyabb kapcsolatba! Úgy dönts ahogy jónak érzed, hajrá! :)
A katona nem azért gyilkol mert élvezni.
Hivatalból, nem is számít kimondottan gyilkosságnak.
Feladatvégzésnek számít. Főleg ha önvédelemből/védelemből teszi. Ha rátok támadnak és a férjed úgy tud csak megvédeni hogy megöli a támadót, ne csókold meg többet!
beállítottságodtól függ
nekem simán bejön a "távkapcsolat" nem kell rá mosni főzni, veszekdések sincsenek, ha itt van minden mézes máz ennél több nem is kell
habár én párom nem katona csak kint dolgozik
akiket katonákat ismerek azok IQ-ja a béka feneke alatt van, igénytelenek büdösek, egyikőjük meg bolond is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!