Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek miutân feleségetek szült, hogy toreláltátok, hogy nem ugyanolyan már a teste mint régen?
Hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk, hogy ilyen kérdést fel lehet tenni. A nők irgalmatlan pénzeket képesek kifizetni mindenféle fogyókúrás csodaszerre, a jó ég tudja, hányan élnek remekül abból, hogy aerobicozni, zumbázni, tornázni, meg ki tudja, mit csinálni járnak, egész iparág épült már erre. Tele van az ország frusztrált, testképzavaros szerencsétlennel, akik a fél karjukat odaadnák, hogy még fél kilót lefogyjanak.
A strandon viszont ritkaság a 35 feletti férfi, aki nem sörcsöcsökkel és méretes pocakkal közlekedik, az edzőtermek törzsvendégköre sem ezekből tevődik össze...
Röviden? Jól.
Nekem gyönyörű volt pocakosan is.
Ha szeretsz valakit akkor szóba se kerül a türelmi idő.
Mekkora marhaság. Talán Rubint Réka fejében lehet ilyen. Bár neki az alakja nem változott a császártól.
miert ne lehetne ilyen kerdest feltenni? Nem ertem. Az emberek nem egyformak, az elkepzeleseik, a vagyaik sem egyformak.
Az elhizas az esetek 99,999%-aban egyszeru igenytelenseg. Miert is kellene ezt automatikusan toleralni?
Hozzatennem hogy ez ugyanugy ervenyes a ferfiakra is mint a nokre.
Azért, kedves, mert nem a középkorban vagy valami iszlám országban élünk, ahol az asszony a férj tulajdona, és türelmi időt adhat neki arra, hogy lefogyjon, vagy megtanuljon spárgázni, netán úgy nézzen ki, mint Giselle Bündchen.
Amúgy ha az elhízás pusztán igénytelenség, akkor ez jellemzője volt a társnak a házasság előtt is.
Az első terhességem alatt tíz kilót híztam, és még húszat utána (depresszió).
Általában 65kiló vagyok, ez a versenysúlyom :)
A második terhesség elején 62 kiló voltam. Szülés napján 58. Végighánytam a terhességem, evészavaraim voltak, minden ételről valami undorító jutott az eszembe, szinte csak almát ettem.
Amit el akarok ezzel mondani, hogy az első terhességem és a plusz harminc kiló után sikerült szépen lefogynom, jól is néztem ki.
Most nagy nehezen visszakúsztam 63kilóra, de a hasam alig húzódott vissza. Szerintem az már ittmarad. Azért haskötőzöm, meg fűzőt húzok, de
csak lefeg a plussz bőr.
Ha a férjemnek baja lenne vele, akkor felajánlanám, hogy szülinapomra megajándékozhat egy plasztikai műtéttel.
Viszont elég irreálisnak tartom hogy olyan legyen egy nő mint azelőtt.
A csípő szélesebb marad
A has lötyög
A mellek picit lejjebb mennek
Striák.
Azért tudjátok, vannak akik soha nem lesznek olyanok mint régen.
Ez nem csak a terhesség számlájára írható, korral jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!