Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek papucs vagyok?
Mosogatok, porszívózok, mosok, teregetek, rendet rakok, bevásárlok - ezeket szinte mindig én csinálom. Mivel értek hozzá, megjavítom a műszaki jellegű dolgokat itthon. A feleségem főz, de ehhez ragaszkodik is, mert szereti csinálni. A kerttel ő foglalkozik, mert ez a hobbija, de a füvet már én nyirom le.
Majdnem minden nap megmaszírozom, gyakran dísznövényboltba viszem, hogy vásárolhasson magának vmit.
Jelenleg ő nem dolgozik, csak az én keresetemből élünk. Postára, bankba, stb. én megyek.
Ez túlzás? Vagy ez a normális, és mindenki ilyen?
Nem biztos, hogy kamu.
Nálunk a családban volt ilyen nő. Miután összeköltöztek a pasijával, nem csinált SEMMIT se, míg a pasi eljárt dolgozni. Kijelentette, hogy ő nem házvezetőnő, vagy bejárónő, hogy házimunkát végezzen. Igaz főzni főzött, de csak mert az egésznapos semmittevésben állandóan éhes volt... de ezen kívül semmi. Rövid időn belül repült is a csaj... mert bezzeg elvárásai meg voltak, hogy neki ez kell, az kell, pénz kell, de cserébe nem tett meg semmit, dolgozni se járt el.
Nagyon finoman főzhet...
A kérdés,hogy jól érzed így magad vagy nem?Ha igen,akkor ez nektek normális,és nem vagy papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!