Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szar alak ennek?
Figyelt kérdés
Mi 10eve elunk kapcsolatban de az utobbi 1-2 evben olyan szinten nem torodik velem hogy nem tudom mar szonelkul hagyi.Nem beszelget valem egyartalan,nem csinal kozos programokat sem nehogy velem keljen toltenie egy kis idot es ha ra merek kerdezni hogy most akor mivan ,hat o faradt,de netelni nem ja es persze a lanyokra is raer akiket szaligat csak ram nem.En is faradt vagyok en is dolgozom megis lenne energiam ora de latom rajta hogy nem szeretne es mar nem is akarok,ezert en most olyan nagy SZ@R alak bagyok hogy mar enis elfaradtam harcolni olyan dologer ami mar eltunt nincs? 34N2015. ápr. 10. 20:05
21/23 anonim válasza:
20-as, az ehhez az tényleg 2 h :D.
22/23 anonim válasza:
upsz
ez ciki!
Mondjuk a másik hibám a kisebb, azt ha nem koncentrálok, két s-sel írom.
23/23 anonim válasza:
Hát amikor írni tanultál, nem rögzült a szóelemzés elve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!