Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szar alak ennek?
Semmi esély nincs,hogy javulás legyen ebben a kapcsolatban.
Kedves kérdező,ne ne kelts magadban hiú ábrándokat,mert magad alatt leszel még annál is jobban,mint ahogy jelenleg is érzed magad.
Keress olyan társat aki megbecsül,aki tisztel,szeret és fontos vagy neki,illetve aki jobb helyesírásra bír!!
Egy tiz eves kapcsolat ilyen. Erdeklodtok masok irant, mert egymast mar kiismertetek. Eldonthetitek, hogy ossze akartok-e tartani mindenben, vagy tesztek engedmenyeket. Kerdezo, neked pedig uj elfoglaltsagot kell talalnod, hogy ne ora boritsd az emberhianyodat. Mint mondtam: elsonek beszelgetes, utana johet az uj hobbi.
( ugyis tudom, hogy lesz aki azt mondja, nem minden kapcsolat ilyen....erre csak az a valaszom, hogy nem mindenkinek jut tundermese.)
Már bocsi, de ha elvárod, hogy segítsenek, tiszteld meg annyira a gyk-sokat, hogy átnézed a helyesírást, mert ez egy förtelem. 3x kellett elolvasnom, mire felfogtam a szöveget, de még mindig van olyan szó, ami homály ("szaligat").
Amúgy meg nem vagy szar alak, ha úgy gondolod, hogy te harcoltál érte, a másik telibetojta, és te nem vagy hajlandó tovább maradni a kapcsolatban, és nem is hajlandó tovább küzdeni. Csak annyi, hogyha esetleg vki iránt elkezdesz vonzódni, előtte szakíts.
Én nem lepődök meg. Látnátok édesanyám helyesírását, anno meg akarta magyarázni nekem, hogy az egészség két s, az ehez meg két h.
Azzal kompenzálja ,hogy a kézírását el se lehet olvasni, olyan szörnyű a külalakja.
55 éves és felnevelt négy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!