Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ennyire szar alak ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire szar alak ennek?

Figyelt kérdés
Mi 10eve elunk kapcsolatban de az utobbi 1-2 evben olyan szinten nem torodik velem hogy nem tudom mar szonelkul hagyi.Nem beszelget valem egyartalan,nem csinal kozos programokat sem nehogy velem keljen toltenie egy kis idot es ha ra merek kerdezni hogy most akor mivan ,hat o faradt,de netelni nem ja es persze a lanyokra is raer akiket szaligat csak ram nem.En is faradt vagyok en is dolgozom megis lenne energiam ora de latom rajta hogy nem szeretne es mar nem is akarok,ezert en most olyan nagy SZ@R alak bagyok hogy mar enis elfaradtam harcolni olyan dologer ami mar eltunt nincs? 34N
2015. ápr. 10. 20:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen 34 eves,tudom,tudom de lehetoseget akarok/tam adni a kapcsolatunkanak egy kisselehuzodik a dolog de lehet hogy nem remenytelen.
2015. ápr. 10. 20:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Reménytelen! Hidd el!
2015. ápr. 10. 20:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esély nincs,hogy javulás legyen ebben a kapcsolatban.

Kedves kérdező,ne ne kelts magadban hiú ábrándokat,mert magad alatt leszel még annál is jobban,mint ahogy jelenleg is érzed magad.

Keress olyan társat aki megbecsül,aki tisztel,szeret és fontos vagy neki,illetve aki jobb helyesírásra bír!!

2015. ápr. 10. 20:35
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Minden kapcsolat ellaposodik egy idő után, ha nincsenek meg a kapcsolatot összetartó erők: közös cél, közös érdeklődés.
2015. ápr. 10. 20:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem csodálkozom rajta.
2015. ápr. 10. 20:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Hol akadt el a kapcsolatotok? gyereket nem akartatok?
2015. ápr. 10. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
De hiaba szeretned, hogy jobb legyen a kapcsolatotok, ha egyoldalu akkor nem sokra mesz vele. Ezzel magadnak is artasz. A legjobb ha elfelejted ot. Hidd el. O mar regen nem szeret, ideje, hogy Te is tultedd magad a kapcsolaton.
2015. ápr. 10. 21:05
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Egy tiz eves kapcsolat ilyen. Erdeklodtok masok irant, mert egymast mar kiismertetek. Eldonthetitek, hogy ossze akartok-e tartani mindenben, vagy tesztek engedmenyeket. Kerdezo, neked pedig uj elfoglaltsagot kell talalnod, hogy ne ora boritsd az emberhianyodat. Mint mondtam: elsonek beszelgetes, utana johet az uj hobbi.

( ugyis tudom, hogy lesz aki azt mondja, nem minden kapcsolat ilyen....erre csak az a valaszom, hogy nem mindenkinek jut tundermese.)

2015. ápr. 10. 21:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de ha elvárod, hogy segítsenek, tiszteld meg annyira a gyk-sokat, hogy átnézed a helyesírást, mert ez egy förtelem. 3x kellett elolvasnom, mire felfogtam a szöveget, de még mindig van olyan szó, ami homály ("szaligat").

Amúgy meg nem vagy szar alak, ha úgy gondolod, hogy te harcoltál érte, a másik telibetojta, és te nem vagy hajlandó tovább maradni a kapcsolatban, és nem is hajlandó tovább küzdeni. Csak annyi, hogyha esetleg vki iránt elkezdesz vonzódni, előtte szakíts.

2015. ápr. 10. 21:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nem lepődök meg. Látnátok édesanyám helyesírását, anno meg akarta magyarázni nekem, hogy az egészség két s, az ehez meg két h.

Azzal kompenzálja ,hogy a kézírását el se lehet olvasni, olyan szörnyű a külalakja.

55 éves és felnevelt négy gyereket.

2015. ápr. 10. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!