Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kivernéd a cirkuszt ha férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivernéd a cirkuszt ha férjed hosszú munkanélküliség után kezdhetett volna egy nagyon jó munkahelyen, de ő heteket halaszt arra hivatkozva, hogy édesapját orvoshoz kell hordania?

Figyelt kérdés

Itthon mindig azt mondta, hogy még nem kezdhet mégsem mire kiderült, hogy hazudott, mert már két hete kezdhetett volna, de halasztást kért.

Valóban beteg az édesapja, de a családból mások is tudtak volna segíteni orvoshoz hordani, én is mikor szabadnapos vagyok.

Nem érti a férjem mi a bajom majd kezd rövidesen és egyébként pedig " semmi közöm a munkahelyéhez ő sem beszél bele az enyémbe ahová egyébként még súlyos betegen is eljártam hetekig nemrég, hogy ne menjek táppénzre és ne kapjak kevesebb pénzt.

A hazugság esik a legrosszabbul és az, hogy kockáztatja a munkahelyet azzal, hogy hetekig nem kezd miután mehetne már.

2015. ápr. 10. 10:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pár éve volt egy balesete, ahol a feje is megsérült, elképzelhetőnek tartom, hogy ez is befolyásolhatja jelenlegi személyiségét, bár az emberek idővel amúgy is változnak.

Én maradtam az aki voltam a szüleimtől látott becsületesség, felelősségtudat meghatároz engem.

2015. ápr. 10. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Szóval akkor leegyszerűsítve: a férjed jellemtelen, hazudós és elvesztetted a bizalmadat iránta. Ezek annyira kétségbe ejtenek, hogy a konfliktusokat már nem tudod a számodra legkulturáltabban megoldani, hanem kivetkőzöl magadból. Mégis mindezek ellenére, becsületességből, vele maradsz.

Erre megint csak azt tudom válaszolni, hogy nem, nem verném ki a cirkuszt, mert még mielőtt olyan szintre süllyednék, elhagynám. Az meg, hogy ezen felháborodsz, azt jelenti, hogy bár tudod, hogy van benne valami, kényelmesebb nem szembe nézni a dologgal és tenni valamit, hanem panaszkodni, meg cirkuszolni, meg mentséget keresni a számára. Ez gyenge jellemre utal, és ez tény, nem bántásból írom.

2015. ápr. 13. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!