Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valami hiányzana a házasságomból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami hiányzana a házasságomból?

Figyelt kérdés
11 éve vagyunk a párommal 3 közös és 3 nem közös gyermekünk van.Bár voltak problémáink megoldottuk és eddig eszembe sem jutott más pasi.Mostanában viszont gyakran álmodom olyan férfiakkal,akik régen tetszettek nekem vagy valamilyen kapcsolat volt köztünk,de érdekes,hogy egyik sem szerelmi kapcsolat volt.Ezek az álmok néha olyan érzéseket hoznak elő,hogy legszívesebben elmennék sétálni az utcába,hogy láthassam az illetőt,holott lehet akár már 12 éve nem is tudok róla semmit.Mi lenne ez valami női kapuzárási pánik vagy mi a csuda?Eddig senkinek sem beszéltem erről,de jó lenne tudnom mik ezek,mert rendesen meg vagyok rémülve.Szeretem a páromat és eddig eszembe sem jutott ilyesmi és szerintem ez részéről is így van,de ebbe belebolundulok.
2015. márc. 31. 12:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy kis törődésre, romantikára vágysz. Nem írtad hány évesek a gyerekek, de gondolom sok időtök nincs egymásra. Egy mozi, egy vacsi kettesben netán egy hosszú hétvége. Szerintem segítene.
2015. márc. 31. 13:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy milyen a szexuális kapcsolatotok, illetve az érzelmi kifejezésetek?

Tudom,hogy írtad, hogy szereted őt , illetve hogy nem a szexet keresed a férfiakban. Ettől függetlenül kérdem.

2015. márc. 31. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!