Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tőlem várandós a feleségem, de mégis vele maradok a környezetem megvet majd? Papucsnak, gyenge férjnek tart?
29 évesek vagyunk mindketten, 4 éve házasok, 6 éve együtt, van egy két éves kisfiunk. A feleségem szép, okos, vicces nő, jó feleség, jó anya, jó barát.
Sokáig otthon volt a kicsivel, elég jelentős karriert hagyott félbe emiatt. Én nagyon a munkára koncentráltam, nagyon sok pénzt adtam haza, de így utólag visszagondolva kevesebb időt, figyelmet. A feleségem félrelépett, háromszor találkozott ezzel a férfival. Állítása szerint nem akart elhagyni, szeret, megbánta, akkor, ott ugy érezte, hogy ez a férfi nőnek tekinti, hogy jár még neki egy utolsó kis izgalom, ilyesmi...
A lényeg, hogy talán ebből a kapcsolatból, viszont az is lehet, hogy tőlem-várandós lett. (hüvelygyűrűvel védekeztünk)
Elmondott mindent, a kétségét is affelől, hogy kié a baba. Azt mondta, hogy bárhogy döntök elfogadja, csak ne hagyjam el őt és a gyermekünket. Lehet, hogy ez furcsa, de én nem szeretném ,ha elvetetné a babát és elhagyni sem szeretném családomat, vasárnapi apuka sem szeretnék lenni. Úgy érzem az lenne a jó megoldás, hogy megpróbálunk tovább lépni és szeretetben fogadjuk ezt a picit, függetlenül attól, hogy kinek a babája.
Nem tudom, ez természetellenes? Ha ez kiderül, mert pl a gyerek előtt nem akarok titkolózni, lenéznek majd?

Ha Te ezt el tudod fogadni,hogy esetleg nem Te vagy a baba apja,akkor senkinek semmi köze hozzá.
A környezetemben is tudok ilyen esetet,de ott még fokozta a történetet,hogy a szomszédtól lett terhes a nő.Mindenki a saját családjával maradt.A kisfiú 4-5 éves lehetett,mikor a nő elköltözött a férjével,gyerekekkel,mert ment a pletyka róluk rendesen :(Mondjuk nem is értettük,hogy tudtak ezek után egymás szomszédságában élni.

Én sem értem, mint az a hozzászóló,aki írta, hogy agyondícsérik, hogy nem számít ,kié a gyerek.
Sok millió asszony van otthon a babával, általában a férjük dolgozik, mégsem természetes, hogy ezért meg kell csalni a férjet, pláne 4év házasság, 6 év ismeretség után?Jézus, mi lesz akoor 15, 20,25 év után, ha már most is máshol kereskedik?még lángoni kéne a szerelemnek....
De nem baj, ajnározd csak a félrek..ró feleségedet, neveld azt a gyereket, akiről azt se tudod, a tiéd e,és ha ránézel,mindig eszedbe fog jutni a születése körülményei, a kétség, stb....
Persze, senkinek se kell tudnia...bolond is lennél világgá kürtölni a felszarvazásodat.
Fordított helyzetben, a feleségnek is tapsikolnia kellene, hoy a férje másnak csinált gyereket?
Akkor habzó szájjal mondanátok, hogy miért nem vált el a férjétől...most meg agyondícséritek,milyen rendes...
Persze ,rendes, csak a felesége nem érdemli meg.
Én elvetetném a kakukkfiókát, és ha annyira meg akarsz neki bocsátani, csináljatok egy közös gyereket, ami 100% ban a tiéd.

Hát igen, ez a feminista szép új világ...
Az emancipációnak, és a fogamzásgátlás + abortusz kombónak "hála", a nők úgy élik ki az ösztöneiket ahogy akarják, közben életeken átgázolva, embereket tönkretéve.
Az emberi jogok nem számítanak, mert ugye a nő mindenek felett áll.

Ismeritek a tobb szaz eves szolast
,,mindegy melyik kakas hagta meg az en tyukom tojta ..
igy gondolkodtak a parasztok a kakukgyerekekrol
sok boldogsagot nektek es higy benne aki jot tesz es a magzat eletet megmenti az csak jot fog visszakapni az elettol

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!