Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nekem nem lenne képem hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nem lenne képem hozzá, hogy míg a férjem keményen dolgozik, hogy eltartson engem meg a gyerekeket, miközben én otthon vagyok, nyilvánosan ócsároljam, azt, akinek a munkájából élünk. Fehér holló vagyok?

Figyelt kérdés

2015. márc. 20. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

"...tudjátok, milyen unalmas annak az élete, akinek nincsen testvére ?"

Így 33 évesen állíthatom, hogy sosem volt unalmas az életem.

Kérdező! Szerintem nem ócsárolta a linkelt kérdésben a hölgy a férjét.

2015. márc. 20. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Most te szemelyes setresnek veszed, ha valakinek gondja van a ferjevel? Mi a franc kozod van hozza, hogy mas a ferjet szidja? Te nem feher hollo vagy, hanem egy nagyon sotet birka...
2015. márc. 20. 17:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Te vagy egy nagy paraszt:-))))))
2015. márc. 20. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Kedves, "Mi a fene", ezek ám az érvek! Igazad van, ezért megéri apukának beledögleni a melóba! Minden egykének szörnyű élete van, hisz te mindet ismered...

Nekem van testvérem, bezzeg nekem milyen marha jó volt, hogy apám beledöglött a tenger sok melóba, anyám meg az otthonlétbe háborodott bele, és inni kezdett, hogy valamit kezdjen magával. De sebaj, kárpótol érte a bátyám, aki... ja bocsi, nem, mert 4 éve nem áll szóba velem! Hurrá!

Szóval, köszi: mi a férjemmel maradunk az egy gyerek tervnél, és amint lehet, megyek vissza dolgozni. Nem pedig pottyantom őket sorba, apuka meg majd napi 24 órából 48-at dolgozik...

2015. márc. 20. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Kilences és többiek. A kérdező abban a kérdésben nem részletezte, hogy apuka azért dolgozik-e sokat, mert muszáj, vagy csak szimplán szereti a munkáját és munkamániás. Prekoncepcióitok vannak. Továbbá nem tudom, miért hiszitek, hogy a gyerekek számától függ, hogy mennyit dolgozik az ember. Van egy szakmád, annak van egy követelménye. Tegyük fel nővér vagy egy kórházban. 12 órázol. 12 órázol akkor is, ha nincs gyereked, ha egy gyereked van, és akkor is, ha 22 gyereked van. Egyedüláló és családos meg együtt túlórázik, ha baj van. Az nem úgy van, hogy bejelented a főnöködnek, hogy te kiszámoltad, hogy tulképp napi 7,5 óra munkából is megélnél, hadd dolgozz annyit. Nem, azt fogja mondani, hogy akkor le is út, fel is út, neki 12 órában van vkire szüksége, tehát mindent, vagy semmit.

Kérdező, hogy kérdésedre is válaszoljak. Az, hogy a nő feladja a munkáját azért, hogy gyereket szoptasson, pelenkázzon, gondozzon, nem azt jelenti, hogy onnantól kuss a neve. Vagy te hogy gondolod? Ha a nő szül, onnantól a férj bármit megtehet, a nő az esetleges anyagi függés (bár ott a tgyás, meg a gyed) miatt fogja be a száját örökre? Ha baj van, baj van. Mindegy, hogy átmenetileg a nő kevesebbet tesz hozzá a kasszához, normális párkapcsolatban attól egyenrangú partner.(sőt, pont itt gykn írta vki, hogy az ő férje mindig azt mondja, hogy a gyermek napi gondozása megfizethetetlen)

2015. márc. 20. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi lenne egy ócsárlás, mint a linkben akkor boldog világban élnénk. ;)
2015. nov. 15. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!