Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, megcsal a férjem? Nagyon morbid lenne
Jelenleg itthon vagyok a 3 hónapos babánkkal. A férjem felajánlotta,hogy szombat délelőttonként, és ha szeretném, akkor vasárnap is elviszi a babát egy nagy sétára, ezalatt bevásárol, és én addig tudok magammal foglalkozni anélkül, hogy aggódnom kellene. Ilyenkor mosok hajat, gyantázok, egyéb szépítkezések, meg is szoktam főzni. Ez kb. 3 hete megy így. Szombat reggel a férjem telefonja az éjjeliszekrenyén maradt, és mikor ágyaztam, jött egy sms, ilyen szöveggel: "11-re kész vagyok, várlak :)"
Nagyon szíven ütött, ugyan hova megy a férjem, ráadásul a gyerekkel, ahol így várjak. Most komolyan erre kellett neki ez a 2-3 óra szombatonként? Hogy derítsem ki, hogy merre jár? Követni nyilván nem akarom, én nem is vagyok az a balhézós fajta. Szívesen fogadom a tanácsokat.
Nem hinnem,hogy megcsal,es alibikent hordana magaval a babat.
De ha megis,nagyon szemet huzas tole....
Viszont,aki szerint,ha megcsalna jobban vigyaznanak az sms el...lehet hogy pont ez a celja a nonek,hogy lebuktassa...boruljon a bili...
De remelem,csak felreertes,es n mas no van a kepben.
Majd ird meg mi volt.szoritok...
Megírtad neki? Hát nekem ez a morbid.
Egy család vagytok, együtt éltek, és megírod neki? Ma, hétfőn, miközben szombat óta őrlöd magad?
Én már akkor rákérdeztem volna. Szombaton, mielött elindult. Illetve, én nem, mert nekem eszembe nem jutott volna, hogy a 3 hónapos gyerekünkkel randizni megy.
De ha mégis, tisztáztam volna a problemát, ott és akkor.
27-es, 23-as vagyok.
Arra gondoltam, hogy mennyire próbál lebeszélni róla, mennyire ideges stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!