Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, megcsal a férjem? Nagyon morbid lenne
Jelenleg itthon vagyok a 3 hónapos babánkkal. A férjem felajánlotta,hogy szombat délelőttonként, és ha szeretném, akkor vasárnap is elviszi a babát egy nagy sétára, ezalatt bevásárol, és én addig tudok magammal foglalkozni anélkül, hogy aggódnom kellene. Ilyenkor mosok hajat, gyantázok, egyéb szépítkezések, meg is szoktam főzni. Ez kb. 3 hete megy így. Szombat reggel a férjem telefonja az éjjeliszekrenyén maradt, és mikor ágyaztam, jött egy sms, ilyen szöveggel: "11-re kész vagyok, várlak :)"
Nagyon szíven ütött, ugyan hova megy a férjem, ráadásul a gyerekkel, ahol így várjak. Most komolyan erre kellett neki ez a 2-3 óra szombatonként? Hogy derítsem ki, hogy merre jár? Követni nyilván nem akarom, én nem is vagyok az a balhézós fajta. Szívesen fogadom a tanácsokat.
Szia! Szreintem ne torodj azokkal, akik a reszletkerdeseken lovagolnak, mint pl hogy tudtad elolvasni az sms-t, ha le van kodolva a telo. Ha kicsit is ertenenek az OKOS telefonokhoz, akkor tudnak a valaszt :D
Eleg morbid lenne, ha a 3 honapos babatokat vinne magaval a ferjed a szeretojehez. Miert nem ajanlod fel neki, h Te is vele mesz egyik szombat reggel? De ne mondd neki elore, hanem indulas elott kb. 20 perccel, m akkor nem lesz ideje lemondani az esetleges randit. Es egyben meglatod a viselkedesen is, ha van vaj a fule mogott.
Ha az elozo nem jon ossze, akkor egyszeruen beszelj vele. Mondd el neki, h lattad az sms-t, es erdekelne, h kitol van. Szerintem ez teljesen normalis egy hazassagban...
3 hónapos baba semmit nem "lát, hall", ha elviszi és közben hetyeg egy nővel.
Szerintem megcsal és a babát használja erre fel. Elég aljas.
Igen, mi férfiak már csak ilyen gügyék vagyunk. Még az okos telefonokhoz sem értünk.
Milyen szerencse, hogy ezek a telefonok sokkal okosabbak nálatok:-))))
Milyen érdekes, hogy privátokból látva, ezeket az égbekiáltó hülyeségeket mindig ugyanaz a pár hölgyemény írja.
Van remény, hogy nem ennyi esze van mindnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!