Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a férjetek ezt csinálná veletek? Mit tegyek?
A férjemmel 2 éve nem vagyunk együtt. Az elején azt hittem, hogy sikerülni fog megjavítani a házasságunkat. Mondta, hogy örülne, ha különköltöznénk. Én maradtam a házban, ő elment a lakására (van egy külön lakása a ház mellett, mármint nem a közös házunk mellett). Teltek-múltak a hetek, hónapok. Mondtam, hogy adjuk be a válópert, de azt mondta, hogy nem érdekli az egész. Győzködtem, hogy csak alá kellene írnia a papírokat és kész, vége.
A legszörnyűbb az egészben, hogy nem sokkal azután, miután elköltözött, egy fiatal fruskát odaköltöztetett magához és a férjem napi szinten töltögeti fel a közös képeket. Egyik nap állatkerteznek, másik nap drága étteremben vacsoráznak, harmadik nap moziznak és még sorolhatnám.
Sem a férjemnek, sem nekem nem érdekem, hogy együtt maradjunk. A férjemnek is jó állása van, nekem is. Én is megtudok állni a saját lábamon, ő is.
Mit tegyek?
"Aaliya Shoeb nevű felhasználó válasza:
Az én párom ex felesége pont így nem akarta aláírni a válópert. Ezért valakit vitt hogy helyette legyen"
Mi van? Ezt valaki (bárki) érti? Bírom, mikor értelmetlen és értelmezhetetlen baromságokat büffentenek ide teljes természetességgel. Ha valaki mégis megértette, akkor elmondaná, miről van szó? Az én teóriáim:
1- Az arab felhasználónevű magyar lány arab pasijának az arab felesége nem akart elválni, ezért a pasas vitt az asszony helyett egy másik nőt (vagy kecskét) a bíróságra, de ennek mi értelme volt, hogy ideírta? A magyar bíróságon ez nem így működik.
2- A kiscsaj részeg. De akkor megint csak minek írt ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!