Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mi az értelmük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az értelmük ezeknek a hazugságoknak?

Figyelt kérdés

Én már nem tudok mire gondolni, de a hajam égnek áll...

Csörgött a telefon, felveszi, beszélnek. Én a szobában, pár perc múlva megyek ki hozzá.

-Ki keresett az előbb?

-Géza.

-Biztos?

-Biztos.

-De Géza nem hívhatott, úgy tudom külföldön van.

-Mondom, hogy a Géza volt.

-Hülyének nézel? Látom rajtad, hogy hazudsz. Szóval?

-Na jó tényleg nem ő hívott hanem a Béla.

Na nem pont így, de ez a lényege. Teljesen jelentéktelen dolog miatt. Mikor megkérdezem mi értelme volt azt mondani, hogy x-el beszélt, miközben y-al a válasz annyi, hogy nem tudja.

És elég sokszor vannak ilyen hazugságok, már látom rajta mikor nem mond igazat.

Szerintetek? Mi lehet az oka ezeknek? Mikor aztán tényleg semmi oka rá? Ez csak egy hülye példa volt, de sok ilyen van.

Van hogy van "oka" a hazugságnak. Pl mikor leszoktunk a cigiről, ő meg hazudozott és ugyanúgy cigizett... na de ezek? aminek tényleg nincs értelme?

2015. márc. 6. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Próbáld neki elmagyarázni, hogy ez olyan dolog, ami téged nagyon zavar, és az sem biztos, hogy életed végéig ebben akarsz élni, - tehát menjen el szépen valami szakértőhöz, és próbálják kihozni ebből az állapotból.

Volt alkeszként tudom, hogy addig, amíg engem nem kezdett zavarni a dolog, minden intelem falra hányt borsó volt, - ezért volna fontos vele megértetned, hogy nem a hazugság súlya, hanem a ténye is elviselhetetlen egy kapcsolatban.

Ha azt megérti, hogy ez a tét, tán könnyebben nyílik a változtatás felé.

Te ezzel - és a hasonló helyzetű hozzászólók - egyedül nem tudsz boldogulni.

2015. márc. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!