Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás lenne a megoldás?
"Én azt gondolom, hogy túl régóta vagyunk együtt, és egyszerűen már nem vágyik rám."
CSAK ez nem lehet ok, mi a férjemmel 25 éve élünk együtt és még mindig kivánjuk egymást, nemcsak megszokásból vagyunk együtt. (Nem dicsekedni akarok, vagy titeket lehúzni, csak azt közölni, hoyg az nem elég ok arra, hogy ne akarjon veled lenni, hogy régen együttéltek.)
Viszont nem írtad, mióta vagytok együtt és hány gyerekeket van. Mert elöfordulhat, hogy attól fél, megint terhes leszel.
De lehet munkahelyi stressz, egészségügyi probléma, kiégettség, esetleg a gyerekek ottléte zavarja, meg még sok más is lehet.
Az egyik elözö válaszoló javaslata szerintem igen hasznos, mármint a párterápia, ugyanis ott szakember segítségével ki tudjátok deríteni az ok(ok)at, és találhattok közösen valami megoldást is.
Nekem a húgom most vált el 11 év után a férjétől, éppen amiatt, mert a férje depressziós volt, és alacsony volt (emiatt vagy ettől függetlenül) a tesztoszteron-szintje is. Hiába könyörgött neki, nem volt hajlandó elmnenni párterápiára vagy, hogy a depresszióját vagy a tesztoszteron-hiányát kezeltetni.
Nem lehetséges, hogy ilyen robléma van?
Te meguntad?
Ha ilyen volt mindig akkor ok. Ha régen jó volt akkor valami változott.
Én is jó ideje nézegetem a nejem, de a mai napig kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!