Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem félre lépett. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krókusz kérdése:

A férjem félre lépett. Szerintetek ilyen hozzáállással akarja ezt még egyáltalán folytatni?

Figyelt kérdés
Az, hogy idáig jutottunk, nyílván kettőnk hibája. Azóta én úgy gondolom mindent megpróbáltam, hogy rendbe tegyem az életünket, de nem érzem, hogy elegendő segítséget kaptam volna hozzá. Nagyon sok dolgot „elnéztem” neki az elmúlt hónapokban. Most viszont úgy érzem, neki kell megtennie mindent. Szerintetek érthetetlen kérés az, hogy nem alhat máshol? Nem mehet el olyan programokra, ami több napos? Szerintem logikus, ő pedig folyamatosan azzal jön, hogy nem érti és hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz…. És meggyőződése, hogy majd ezt is „elnézem”. Pedig nem fogom. Egy ilyen programmal betelik a pohár. Mit tegyek, hogy ezt megértse? Szerintetek ilyen hozzáállással akarja ezt még egyáltalán folytatni?
2015. márc. 3. 18:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nérdekelmel=nem érdemel
2015. márc. 18. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!