Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem félre lépett. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krókusz kérdése:

A férjem félre lépett. Szerintetek ilyen hozzáállással akarja ezt még egyáltalán folytatni?

Figyelt kérdés
Az, hogy idáig jutottunk, nyílván kettőnk hibája. Azóta én úgy gondolom mindent megpróbáltam, hogy rendbe tegyem az életünket, de nem érzem, hogy elegendő segítséget kaptam volna hozzá. Nagyon sok dolgot „elnéztem” neki az elmúlt hónapokban. Most viszont úgy érzem, neki kell megtennie mindent. Szerintetek érthetetlen kérés az, hogy nem alhat máshol? Nem mehet el olyan programokra, ami több napos? Szerintem logikus, ő pedig folyamatosan azzal jön, hogy nem érti és hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz…. És meggyőződése, hogy majd ezt is „elnézem”. Pedig nem fogom. Egy ilyen programmal betelik a pohár. Mit tegyek, hogy ezt megértse? Szerintetek ilyen hozzáállással akarja ezt még egyáltalán folytatni?
2015. márc. 3. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%

Megértem, hogy a kérdező nem szeretné elengedni a férjét, de itt alapvetően nem a korlátozásról van szó.

Nyilván ez meg se fordult volna a fejében, ha nem csalták volna meg. És szerintem ez egy ideig normális is..

Én ha látnám, hogy a párom teper, hogy helyrehozza amit elrontott (feltéve, hogy szánja bánja és velem akar lenni), akkor igyekeznék megbízni benne, hogyha elmegy akkor nem csajozik.

Ugyanakkor ha nem teper, akkor sokkal bizalmatlanabb lennék, nem tudnám eldönteni,hogy akarja e most ezt vagy sem, így aztán fogalmam sincs, hogy bízhatok e abban, hogy mikor elmegy akkor nem csal meg.

Nyilván jelen helyzetben erről van szó.

Mindemellett pedig ha nem érezném, hogy teper, akkor elgondolkoznék azon, hogy van e így értelme az egésznek vagy sem.. Biztos a kérdező is hasonlót érez, csak egyelőre még reménykedik, hogy helyre jöhet a dolog.

Tehát szerintem abszolút érhető ez a hozzáállás a kérdező részéről tekintve a férj hozzáállását.

Biztosan elmondanám a páromnak, hogy nem látom, hogy teperne és próbálná helyrehozni a dolgokat, így ha a programjait választja helyettem, akkor engem többet nem lát.

Aztán ha visszaszerezte a bizalmamat, látom az igyekezetet, akkor nyilván nem fogom korlátzni. De addig én csak annyit látnék, hogy továbbra is mást választ helyettem.

2015. márc. 3. 19:10
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, félrek*rás után már soha nem lesz minden a "régi". Tudod, a döglött ló csak alszik esete.

Most vagy elfogadod a helyzetet, vagy ha nem megy, akkor dobd ki a francba , és kezdj új életet, tiszta lappal.

2015. márc. 3. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Egyszer megbotlott és félrelépett, vagy viszonya volt hosszabb ideig?
2015. márc. 3. 21:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Megcsalás után még van gusztusod hozzá? Lefeküdni vele?

Ha eltűrted a megcsalást,akkor bizony tűrd el a többnapos prograjmait is!

2015. márc. 4. 03:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Bizalmat nem lehet visszaszerezni!

Ráadásul a férj nemhogy teperne,ugyanúgy keresi az alkalmat a megcsalásra!

Kérdező,nem gondolod hogy megérdemelsz egy normális férfit,akinek te vagy a fontos?

2015. márc. 4. 04:29
 16/21 Veiled válasza:
54%

Hát én egy elég szabad felfogású embernek gondolom magam, így ehhez mérten írok.

Előbb utóbb mindenki életében eljön szerintem a megingás. A szerelem elmúlik minden házasságban, utána a pár egymás élettársává válik.

Ha szeretitek egymás társaságát, vannak gyerekeitek, ezeken túl kell lépni, és kompromisszumokat kötni.

Én is időnként félre kacsintok, a férjem is szerintem. De egymáshoz megyünk haza, együtt ünnepelünk, vagy küzdünk, és mellette akarok majd megöregedni a tornácon, mert nagyon jó csapatot alkotunk, szerintem ez a házasság titka.

Ha félre akar az ember lépni, azt nem csak este lehet megtenni.(Azt a kérdező nem írta, hogy a kimaradások munka miatt történnek, vagy afféle "kan bulik" miatt. )A munka maximalisan elfogadható, a kan buli már vita tárgya.

Szóval el kell dönteni, hogy a jövőben is lobogó szerelmet akarsz-e, avagy stabilitást. Ha szerelem, akkor lépni kell. Ha stabilitást, akkor kompromisszumot kell kötni.

2015. márc. 4. 12:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Igen vegyesek. Az ember könnyen ítélkezik egy megcsalásról, amíg nem vele történik.
2015. márc. 5. 13:44
 18/21 anonim válasza:
Tényleg ez a kérdés, hogy aludhat-e máshol? Szerintem itt nem ez a kérdés! Mint ahogy az sem, hogy ha egyszer megtette, félrelépett és még csak nem is nagyon akarja jóvá tenni, akkor meg fogja-e újra tenni. Mert biztos, hogy megteszi majd újra. A kérdés inkább az, hogy miért és meddig tűröd ezt neki!
2015. márc. 8. 08:38
 19/21 anonim válasza:

Tényleg az tudja, hogy milyen érzés, aki már átélte. :(

Én voltam hasonló helyzetben, olyannyira, hogy a férjem három hétre el is költözött. Azt mondta, hogy kicsit magányra van szüksége, hogy átgondolja a dolgokat és majd a műhelyben, irodában alszik addig. Közben vígan elvolt a k*rvájával!

Én voltam, aki könyörgött neki, hogy jöjjön haza, én voltam, aki megalázkodtam. Haza is jött, de pár hónap után ismét elment, végleg. Mára már túl vagyok rajta, elváltunk. És azt mondom, ha menni akar, szabadulni akar, hát menjen nyugodtan, nem kell erőltetni. Ha csak az egyik fél akarja, nem sok értelme van az egésznek.

2015. márc. 9. 12:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez durván hangozhat de ez kortól függ. Ha már idős párok vagytok akkor bizonyára vannak gyerekek és a nemi élet a gyerekek miatt nehezen megoldható vagy nem megoldható és a férfinek viszont vannak igényei, minden hímnemű élőlénybe bele van kódolva a párosodás. Ha sokáig nem jut belőle akkor az ösztönök irányítják az embert. Ha viszont fiatal pár vagytok akkor rohadjon meg az ilyen. Ha ezt megteszi akkor nem szeret igazán ha pedig nem szeret akkor minek maradtok együtt? It ő a hibás és ha valaki hibázik és a leírás alapján nem is először akkor ezek szerint nem fogja fel hogy mi rosszat csinált. Ha ez a helyzet akkor abszolút nérdekelmel mmássemmilyen nőt legfeljebb azokat akik a sarkon állnak.
2015. márc. 18. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!