Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokalltam a felesegem piperkockodesetol. Szerinte onzo vagyok?
A 'se*ggfej' szó ami most hirtelen így eszembe jut rólad...
Tehát dolgozik, ellátja a gyereket, kinyalja a segged (még magadat se vagy képes megvacsoráztatni, ami elmondhatatlanul szánalmas), de az a pár óra nem jár neki. Hol lehet ilyen szuper férfiakat találni?
Az otthoni munka nem azt jelenti, hogy olyankor az ember otthon pihen meg hajat mos és fizetnek érte. Persze az ember ilyenkor hajlamos lecsippenteni egy kicsit a munkaidejéből, de két óra túl sok.
Gondold végig a dolgot. Ha nincs el veled a gyerek, az pont azért van, mert nem foglalkozol vele. Napi két óra igazán nem sok, vacsorázzatok együtt, és szedd össze magad, játssz vele.
Nem vagyok a mindenáron az anyák pártját fogó válaszoló, de ebben a kérdésben egyáltalán nincs igazad. Gondolkozz el a dolgon.
Úristen... Adja az ég, hogy messziről elkerüljenek az ilyen férfiak!
Tehát elvárod, hogy a munkád mellett te szigorúan csak is pihenhess, magaddal foglalkozhass, a feleséged dolgozzon, főzzön rád és ugráljon körbe miközben a gyerekkel is foglalkozik. Emellett pedig sajnálod tőle azt a heti 2x2 órát, amit magára szán, bármivel is foglalkozzon ebben az időben.
Logika... Ha a melóját délelőtt elhanyagolja és magára szánja azt az 1-2 órát, akkor délutánra marad a munkája, ergo csödörből vödörbe. Foglalkozhatsz a gyerekkel, amíg ő dolgozik, avagy nem tudja elvégezni a feladatát, mert a gyerek őt nyúzza és szépen kirúgják a munkahelyéről. Remek!
Örülj neki, hogy egy magára adó, igényes feleséged van. Igenis neki is JÁR ennyi kikapcsolódás, te pedig erőltesd meg magad és bírd ki azt az 1-2 délutánt, amikor szegény sanyarú sorsoddal JÁTSZANI kell a gyerekeddel. Atyám... Egyáltalán minek kellett neked gyerek?
Igen,önző vagy.Ha így folytatod,rámegy a házasságotok, s a gyereked sem fog hozzád kötődni,ha nem foglalkozol vele.
Az én férjem is ilyen.Már a váláson gondolkodom.Dolgozom,munka után gyerek,háztartás.Ő sokszor van,hogy korábban hazaér mint én,de mindig fáradt,pihen,tévézik.A gyerekkel való foglalkozást 20 perc után megunja,káromkodik.
Tudod mennyire fáj egy nőnek,hogy a férje nem törődik a gyerekével,nem törődik azzal,hogy ő is fáradt?!
Igenis jár ennyi a feleségednek,még ha nem is értem,mit tud a hajával 2 órán keresztül kezdeni.De lehet,ennyi kikapcsolódása van.Miért nem adjátok oda néha a gyereket a nagyszülőknek,és csináltok programot kettesben?Azzal is feltöltődne,s gondolom,neked sem lenne rossz.Meg az is megbeszélés kérdése,hogy egyszer ő pihen,Te vagy a gyerekkel,másik délután fordítva.Hidd el,így is a nőké az oroszlánszerep gyereknevelésben,háztartásban.
A gyereket közösen vállaltátok,már nem lesz olyan kényelmes az életed,mint előtte volt.Vedd ki Te is a részed mindenből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!