Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem becsülik semmire rendes férjüket?
Miért választanak helyettük olyant, aki veri őket?
Azt a magyarázatot, hogy a rendes férj unalmas, az iszákos, verekedő meg izgalmas, már ismerem. Sok nő hangoztatja. Valóban ez lenne az ok?
Aki iszákos és azért verekszik, ki kell beszni a házból, és majd józanul visszakönyörögheti magát amiután az éjszakát odakint töltötte. Na az majd izgi lesz.
A kérdésre: igen, a nők vágynak arra, hogy a férfi kemény legyen és uralkodjon. A BDSM művelői ezt művészi szintre is emelik. Csak az átlag nő nem tudja, hogy mit is vár el, az átlag férfi meg, hogy hogyan is csinálja. Marad a sima, béna erőszakoskodás.
Vannak.jócskán, akik megbecsülik az élettársukat. A kérdés azért általánosít, mert ezeket kizárja a valóságból.
Hiába pontozol le minket az általánosítás itt tényszerű és zavaró.
troll314csa igazad van!
Már bánom hogy rendesen válaszoltam (7#-es voltam)
nem is tudom milyen választ vár a kérdező tulajdonképpen.
Az a nő akik készakarva sz*r alakot választ annak baj van a fejével (ezt előzőleg részleteztem mi lehet de nem volt pszichológus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!