Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma van a névnapom, de a feleségem nem köszöntött meg. Most mit tegyek?
Boldog névnapot!
Lehet, hogy nincs naptárja. Én sokszor a dátumot sem tudom, nemhogy milyen névnap van.
De a névnap amúgy sem személyes dolog. Én a sajátomat sem ünneplem.
Boldog Névnapot !
Én sem szoktam ünnepelni a sajátomat, de örülök, ha valakinek eszébe jut a környezetemben :)
Boldog névnapot!
Amúgy messze még az este.
A névnap nem egy nagy szám, nem is ünnep. Van akinek többször is van egy évben. Én rendszeresen elfelejtettem a sajátomat amíg egyedülálló voltam. Most meg mindig emlékeztetnek rá:D de hidegen hagyna ha a férjem elfelejtené. A szülinapomat se ünneplem, inkább utálom.
Ha a szülinapod elfelejti az már gázosabb:) szerintem nem kell ezt felfújni. Gondolom van egyéb baja is a feleségednek. Valószínű azért felejtette el.
Köszönöm Nektek!
Mi valóban ilyenek vagyunk. Én a saját születésnapomat is elfelejtettem nemrég.
Lehet, hogy kiment a fejéből. Amúgy meg még nem ért véget a nap!
A páromnak a születésnapom után van a névnapja pár nappal, aznap egész nap azon agyaltam, hogy el ne felejtsem neki mondani, és mégis elfelejtettem, másnap köszöntöttem fel.
Ő nem haragudott érte, és képzeld a világ sem dőlt össze tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!