Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemnek szeretője van, ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek szeretője van, ki bírja tovább?

Figyelt kérdés
A férjem soha sem volt belém szerelmes, én igen. Az elején azt hittem meg tudom ezt változtatni, aztán mikor éreztem, hogy nem fog változni védekezés mellett teherbe estem, így együtt maradtunk. Most szeretője van, titkolja, de tudok róla. Nem tudom mit tegyek. Nagyon rendes velem, és imádja a gyerekünket, de lassan belehalok, hogy nem kapok tőle igazi szeretetet és marcangolja a lelkemet, hogy, azt a kicsi szeretetet amit valakinek tudnak egyáltalán adni másnak adja. Mindig segít nekem, ha kell, de soha sem cirógat meg, vagy ölel át csak úgy. Elválhatnék, mert olyan állásom van, hogy egyedül is tudnám nevelni a kicsit, de mindketten szeretjük.

2015. febr. 23. 15:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%
Vagy elválsz, vagy te is keresel valakit.
2015. febr. 23. 16:30
 12/31 anonim ***** válasza:
40%

Hát kellett ez neked?Majd a gyerek észreveszi,hogy szenvedsz,és aztán sírhatsz,hogy miért lesz lelki beteg.Nem értelek,de komolyan nem.Minek kellett neked teherbe esni?Olyantól főleg,akiről tudod,hogy nem szerelmes beléd?Meg hogy csak rendes veled?Ez elég neked?

Mire tartod te magad?Ennyire önbizalomhiányos,ostoba nő nem lehetsz,nem hiszem el.Sokkal okosabb vagy te annál,minthogy ezzel a féreggel maradj!Ez egy féreg,nem hogy rendes ember!A rendes emberek szerelemből vannak a társukkal,nem azért,hogy valaki kimossa a sz... gatyájukat,meg a gyereküket felnevelje,meg hozza haza a lóvét.Na,ne vicceljünk!Ez hülyeség!

Tények:

1.A férjed nem szeret,magyarul nem érdekled,

2.A férjed megaláz,csak te nem veszed észre,

3.Bebeszéled magad,hogy ez neked így jó,aztán amúgy meg szenvedsz,

4.A gyerek is észrefogja venni,

5.A gyereknek rossz érzés lesz az is,hogy azt is észrefogja venni,hogy őt csak azért szülted,hogy megtartsd a pasit.

Idióta!!!Gondolkozz!!!

2015. febr. 23. 16:40
 13/31 anonim ***** válasza:
64%

Bocsi de sajnàlni sem tudlak!

Tisztaba voltal hogy a ferjed nem szeret, màr azon se csodàlkoznek ha a gyereket is te kalkulaltad hogy vedekezes mellet es teherbe!

Ilyen nõbõl siman kinezem, hogy megmindent megprobalsz hogy csak magad mellet tarsd! Most meg jossz sirni hogy mit csinalj?? Ha ilyen helyzetbe tudtal szulni, remenykedve hogy majd a gyerek helyre hozza a hàzasàgodat, akkor most maradj csöndbe, es a gyerek miatt ne vàlj el a fėrjedtöl!!!

nem most kėne vàlàson gondolkoznod, hanem az eskuvon kellet volna.....ugyanid nem ment ez a kapcsolat, demeg gyereket is szülsz!

itt akit sajnàlok az a gyerek, illetve a fèrj!!

2015. febr. 23. 16:42
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
Így jártál. Te is tudod a választ.
2015. febr. 23. 16:43
 15/31 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem viszont egészen másról van szó. Ebből a történetből világosan kitűnik, mennyire igaza van Gray Chapmannek, amikor azt mondja, többféle szeretetnyelv létezik, és nem értjük valamennyit. Tehát ha a párunk az ő szeretetnyelvén közli velünk a szerelmét, és nekünk más a szeretetnyelvünk, nem értjük, mit mond, és azt hisszük, nem szeret. 56 éves vagyok, közel 50 kapcsim volt, és visszatekintve bizony sok-sok igazság van ebben.

Kérdező, azt mondod, a férjed nem szeret, és sohasem volt beléd szerelmes. Tudsz nekem ésszerű magyarázatot adni, hogy akkor mi a matyómintás nyuszibogyóért él veled? Minek vett feleségül?

Szerintem olvassátok el Chapman doki könyvét!

2015. febr. 23. 16:50
 16/31 anonim ***** válasza:
49%
Én viszont sajnállak,kergettél egy álmot ami most szét foszlott.Azért mert szereted nem áldozhatod fel magad.Gondolom nem igy akarod le élni az életed,epekedsz miközben ő máshol lángol.Ő is hajkurássza a szerelmet,ha nem ennél nőnél,majd másiknál.Te meg rojtosra sírhatod a párnádat mindig.Válj el,te is megtalálhatod a szerelmet még.Semmi garanciád arra,nem e benyögi hamarosan uj életet kezd.Ne halj bele,egy pasi sem ér annyit.kezd el élni az életed
2015. febr. 23. 16:54
 17/31 anonim ***** válasza:
96%

"A férjem soha sem volt belém szerelmes, én igen. Az elején azt hittem meg tudom ezt változtatni, aztán mikor éreztem, hogy nem fog változni védekezés mellett teherbe estem,"

A hihetőség határain túlmenő a történet. De mindegy, feltételezzük, hogy így igaz. Nagyon naiv ötlet, hogy bárkit, bármivel meg tudsz változtatni. Ilyen nincs. Ha a férjed nem lett beléd szerelmes magától, akkor a fejedre is állhatsz, nem lesz az. Persze véletlen pont akkor mondott csődöt a védekezés, amikor már szétmenőfélben voltatok... jajj...

Mindezek után igazán nincs okod belehalni, hogy még mindig nem szeret, ahogy sosem tette. (Mondjuk rejtély, akkor minek jöttetek össze, de végül is ez a ti dolgotok.)

Váljatok el, a gyereket elváltan is szerethetitek mindketten, cserébe neked is lenne esélyed új életet kezdeni.

2015. febr. 23. 17:03
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

15-ösnek a szeretetnyelvekről! Félreérted az egészet, a szeretetnyelveknél meg van mindkét részről a szeretet, csak nem tudják egymás felé közvetíteni, mert más a szeretetnyelvük (pl. egyiknek a minőségi idő, míg a másiknak az ajándékozás).

A Kérdező esetében viszont nem ez a helyzet. A férje részéről fel sem merül szeretet, inkább a megszokás és az, hogy szereti a kicsit. A kettő nem ugyanaz.

2015. febr. 23. 17:09
 19/31 anonim ***** válasza:
7%
Fel sem merül? Honnét tudható ez? Csakis kérdező véleményéből. Ha viszont ő nem érti a férje szeretetnyelvét, bukott a mutatvány. Pont erről hablatyoltam eddig.
2015. febr. 23. 17:12
 20/31 anonim ***** válasza:
93%
Óriási hiba volt hozzámenni egy olyanhoz, aki soha nem viszonozta a szerelmedet, ráadásul vállaltan. Így még azt se lehet azt mondani, hogy áldozat vagy, mert tudtad, mibe mész bele. Nincsen semmi meglepő azon, hogy szeretője van-hozzád soha nem vonzódott szerelemmel, borítékolható volt, hogy fokozottan fennáll annak a valószínűsége, hogy másba szeret bele. De a férjedet se értem, minek vett el egyáltalán? Mert a fordítottja szokott fennállni, hogy a nő megy érdekből (anyagi érdekből) olyanhoz, akit nem szeret igazán... mit csinálj? Váljatok el békében.
2015. febr. 23. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!