Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a feleségem?
Nem hinném, hogy megcsal. Akkor titokban szedné.
Nem jól fogalmazott. Elvonási tünetek nincsenek, de sokaknál igen kellemetlen változások történnek a foggatló szedésének abbahagyása után.
Én rettentő erős menstruációs görcsök miatt szedtem jó darabog, mivel nem volt kedvem minden hónapban kórházba menni, és a gyógyszerek nem hatottak, csak az injekció.
Csak ebből még nem lehet arra következtetni, hogy megcsal.
Most pl. az jutott eszembe, hogy hány olyan sztorit hallani mindig, hogy az orvosok azt mondták nem lehet gyerek (vagy a férfi vagy a nő miatt), nem védekeztek, aztán láss csodát, mégis lett. Nem lehet hogy ettől fél a feleséged?
Előfordul, hogy a fogamzásgátló jót tesz a bőrnek, enyhíti a görcsöket, stb, de ezekre van másféle, kevésbé ártalmas szer is. A fogamzásgátló szükséges rossz, bármilyen problémája legyen, van már mód az orvoslásra. Elvonási tünetei nincsenek. Az a drogoknak van.. Max annyiról lehet szó, hogy bizonyos problémákat jelenleg a fogamzásgátló tart rendben, és nincs kedve vacakolni más megoldással. Viszont ha hosszabb távra tervezi veled, szerető nélkül, akkor semmi nem indokolja, hogy ne tegye le a fogamzásgátlót, és keressen más megoldást.. Lehet hogy ragyái lesznek, amiből extrém esetben egy év, mire kikeveredik, de aztán egy életre nem lesz gondja vele! Ezzel szemben ha élete végéig mérgezi a szervezetét a tablettával, azzal lesz baja..
A feleséged vagy buta, vagy felelőtlen, vagy pedig tényleg szeretőt tart.
szia!
gyanús...
Mondom ezt úgy, hogy amikor 2,5 év után abbahagytam a gyógyszert, 1 teljes évig meg volt őrülve a szervezetem! De annyira, hogy 1,5 hónapig kimaradt, utána 2 hónapig megvolt a menzeszem egyfolytában...szörnyű volt. lehet, hogy ettől fél a feleséged.
De egy esélyt megérne, hogy abbahagyja. Hány éves a feleséged? esetleg a szívproblémákkal "ijesztgetheted", mivel egy bizonyos kor után már nem ajánlott szedni. Anyukámmal is abbahagyatta a háziorvos 40 éves korában a szíve miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!